Άγριο έκγλημα πρωστά στα μάτια του πα διού τους στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία. Τα λεφτά ,τα λεφτά φώναζαν – Αυτόπτης μάρτυρας των πυροβολισμών στους γονείς του ήταν το μικρό αγόρι καθώς μπροστά στα μάτια του οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι το ζευγάρι για να πάρουν τελικά ένα πορτοφόλι.
Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στην πόρτα και είναι πολύ πιθανόν ο άνδρας να έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα στους ληστές.
Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πριν λίγο η γυναίκα κατέληξε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν με τα χέρια και το μικρό αγόρι που βρισκόταν στο σπίτι το οποίο, μάλιστα, έχει και κινητικά προβλήματα.Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι. Οι δράστες, με άγνωστο ακόμη τρόπο, παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας φαίνεται πως προσπάθησαν να ψάξουν το χώρο για χρήματα.
Στη συνέχεια όμως, υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεββατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι! Το γεγονός πως το ζευγάρι δέχτηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν στο κρεββάτι του οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως ίσως η ληστεία να ήταν “σκηνοθετημένη”!
Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός και ένα 18χρονο κορίτσι. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες τον χτύπησαν και φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.
Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *