Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, μετά από σύγκρουση ΙΧ με ασθενοφόρο, στους Λάμπου Μύλους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του ασθενοφόρου..
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μάνα και γιος επέστρεφαν από γάμο που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα στην Αγιασο. Ο προορισμός τους ήταν το γαμήλιο τραπέζι στα Παρακοιλα.
Το τροχαίο έγινε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν το τζιπ που οδηγούσε ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας επιχείρησε να μπει στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής παραβιάζοντας το STOP, για να κατευθυνθούν προς την Καλλονή, ενώ από Μυτιλήνη προς Καλλονή επέστρεφε το ασθενοφόρο του Κ.Υ Καλλονής, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η άτυχη γυναίκα και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του ασθενοφόρου το οποίο ντεραπάρισε. Ο οδηγός του I.X μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Οι διασωστες και οι πυροσβέστες κατέλαβαν μεγάλες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και ειδικά την νεκρή γυναίκα από το τζιπ που είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μέσα στο χαντάκι το οποίο είχε πέσει.
Αξίζει να τονίσουμε ότι χρόνια τώρα φορείς και κάτοικοι της περιοχής φωνάζουν ότι πρέπει να κατασκευαστεί εκεί ένας κόμβος η να μπει κάποιο φανάρι ώστε να μην θρηνήσουμε αλλά θύματα..
Κανένας όμως μέχρι τώρα δεν έχει ευαισθητοποιηθεί.

πηγη .lesvospost.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *