Εσείς θα πουλούσατε τη γυναίκα σας για 100.000 δολάρια; Γιατί στο παρακάτω βίντεο, ο άνδρας παρά τις προσπάθειες της γυναίκας του να του αλλάξει γνώμη, αποφάσισε να πάρει τα λεφτά και να “προσφέρει” εύκολα τη γυναίκα του, για μια νύχτα με έναν εντελώς άγνωστο! Καλά ακούσατε!
Πρόκειται για τον γνωστό κωμικό JoeySalads που συχνά κάνει φάρσες στον δρόμο και τα βίντεο του στο Youtube ξεπερνούν πάντα το ένα εκατομμύριο. Αυτή τη φορά η φάρσα του έκανε μια γυναίκα να αποχωριστεί τον σύζυγό της για μια νύχτα και έναν άνδρα να φύγει με 100.000 δολάρια…
“Είστε παντρεμένοι;” ρωτά τους ανυποψίαστους περαστικούς που βγαίνουν από το σούπερ μάρκετ. “Ναι, γιατί;” ρωτά όλο απορία ο άνδρας με τη γυναίκα να κοιτά ύποπτα τον φαρσέρ με το σακάκι. “Σου προσφέρω 100.000 δολάρια για τη γυναίκα σου” είπε ο ίδιος με τον άνδρα να εκπλήσσεται! “Δες! Τσέκαρε τα αν είναι αληθινά!”, παρότρυνε ο κωμικός τους αγνώστους για να τους ελκύσει το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερο, ανοίγοντας τη βαλίτσα με τα χρήματα.
“Τι θα κάνεις με τη γυναίκα μου;” ρωτά ο άνδρας με τη γυναίκα να μη πιστεύει στα αυτιά της! “Μια βραδιά μόνο για 100.000 δολάρια”, απάντησε. “Σταμάτα! Μου κάνεις πλάκα;”, αναρωτιέται η… άτυχη γυναίκα που βλέπει τον σύζυγό της να απαντά “ναι” στην πρόταση!
Φυσικά, μετά, ο JoeySalads αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα και τους ενημέρωσε ότι όλο αυτό πρόκειται για φάρσα. Δείτε και μόνοι σας τι τελικά έγινε στο παρακάτω βίντεο:

madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *