Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ Διάσημος Ελληνας τραγουδιστής:Έπαθα έμφραγμα και σταματώ το τραγούδι!

Διάσημος Ελληνας τραγουδιστής:Έπαθα έμφραγμα και σταματώ το τραγούδι!


Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την μεγάλη απόφαση που πήρε μίλησε στην εκπομπή La Biri Biri ο Γιώργος Δασκαλάκης, αφού πρώτα ανέβασε στο facebook ένα βίντεο με τίτλο “Αντίο Αγάπες μου” μέσα από το οποίο ανακοίνωνε στους θαυμαστές του ότι σταματάει το τραγούδι.
Ο γνωτσός τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή πως πριν τρεις εβδομάδες είχε ένα καρδιακό επεισόδιο και έτσι αποφάσισε να αφήσει το τραγούδι.
“Η καρδιά μου με πρόδωσε. Η πολλή στεναχώρια για όλο το υπόλοιπο, όλο το άγχος της δουλειάς μου και οι άλλες ασχολίες, νόμιζα μπορώ να τα κάνω όλα. Νόμιζα ότι είμαι υπεράνθρωπος. Δεν είμαι. Δεν θα σταματήσω μόνο τη νύχτα, μόνο το τραγούδι. Έχω αφήσει κι άλλες δουλειές. Ο λόγος που σταματάω είναι για να μην υπάρξει το πολύ χειρότερο» είπε ο τραγουδιστής.

“Ζήτησα πάρα πολλά πράγματα από τον οργανισμό μου όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, και ξέχασα κάτι, μόνο ζητούσα. Και από το σώμα μου και από εμένα τον ίδιο. Αλλά δεν του έδωσα και λίγο κάτι. Ίσως αν του έδινα κι εγώ κάτι να μη με πρόδιδε.
Πριν τρεις εβδομάδες περίπου με πρόδωσε και μου χτύπησε μια δυνατή γροθιά […] Πρέπει να κοιτάξω εμένα, γιατί είμαι πατέρας δυο παιδιών και πρέπει τα παιδιά μου να τα μεγαλώσω ο ίδιος κι όχι να μου τα μεγαλώσουν. θα μου λείψετε απίστευτα, είναι πάρα πολύ δύσκολα… Για μένα το τραγούδι είναι η ζωή μου όλη. Μακάρι να δώσει ο Θεός να υπάρχει εις το επανιδείν. Προς το παρόν όμως η απόφασή μου είναι οριστική. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που όλα αυτά τα χρόνια ήσασταν μαζί μου. […[ Σας λέω αντίο αγάπες μου, να μας έχει ο Θεός καλά και να μας χαρίζει την υγειά μας” ήταν τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Δασκαλάκη στο Facebook, στο οποίο φαίνεται εμφανώς ταλαιπωρημένος.
madata.gr

0Shares