Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου οργανώνει «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας Εορτών Εξόδου 2017», που θα διαρκέσει έως τις 12 Φεβρουαρίου 2017 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετάσχουν.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα προβολής των Εορτών Εξόδου 2017 (αφίσες, πρόγραμμα, προσκλήσεις κ.α) . Θα βραβευθούν τιμητικά οι τρεις πρώτες και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στα Μ.Μ.Ε. ενώ οι καλύτερες αφίσες θα εκτεθούν σε διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης Αφίσας κατά τη διάρκεια των Εορτών Εξόδου.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ ΕΟΡΤΩΝ ΕΞΟΔΟΥ
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διοργανώνει Διαγωνισμό Αφίσας Εορτών Εξόδου 2017.
Διάρκεια: Από 30 Ιανουαρίου 2017 έως 12 Φεβρουαρίου 2017.
Θέμα: Εορτές Εξόδου 2017
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50x70cm για την αφίσα
2. Format/ Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300dpi, color mode CMYK, format .pdf και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.
3. Στη αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Μεσολόγγι, Πόλη της Ελευθερίας» και «Εορτές Εξόδου» καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων «25 Μαρτίου – 9 Απριλίου 2017».
4. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα, καθώς και ομάδες
Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι.
Αποστολή προτάσεων στο email: pneumatikoke@gmail.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *