Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου,υπουργών και βουλευτών- Τιμητική διάκριση για τον Χρυσόστομο Πατούλα
Ο Ξηρομερίτης Χρυσόστομος Πατούλας, με καταγωγή απο την Κατούνα, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Αιτωλοακαρνανική” τιμήθηκε και παρέλαβε σε μία φανταχτερή εκδήλωσηπου συμμετείχε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τοΒραβείο «Βλάσης Σωκρατίδης» απο το ίδρυμα Μπότση.

Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε η 33η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση», σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Τα βραβεία αυτά, που αποτελούν τη μεγαλύτερη τιμητική διάκριση για τους δημοσιογράφους, απονέμονται σε αυτούς που διακρίνονται για το έργο και το ήθος τους. Φέτος μεταξύ των τιμηθέντων ήταν και ο Χρυσόστομος Πατούλας, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Αιτωλοακαρνανική”.
Στον Χρυσόστομο Πατούλα απονεμήθηκε, το βραβείο «Βλάσης Σωκρατίδης» για την πολύχρονη δημοσιογραφική του διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του ως και την μεγάλη συγγραφική, κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσιώνη (Σκάι), ο πολιτικός συντάκτης των «ΝΕΩΝ» Διονύσης Νασόπουλος, η ρεπόρτερ Ευαγγελία Τσικρίκα, ο Αντώνης Ρεπανάς, οι παλαίμαχοι αθλητικογράφοι Ανδρέας Μπόμης και Γιάννη Μαμουζέλος και πολλοί άλλοι.
http://www.agriniopress.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *