ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Τα ταξίδια με αεροπλάνο δεν είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Άλλοι φοβούνται τις πτήσεις, άλλοι δεν βολεύονται στα καθίσματα, δεν τους αρέσει να κάθονται τόσο στριμωγμένοι και τόσο κοντά σε άλλους επιβάτες κλπ κλπ. Οι λόγοι για να γκρινιάξει κανείς μπορεί να είναι πολλοί.
Την επόμενη φορά όμως που θα διαμαρτυρηθείτε, καλά θα κάνετε να σκεφτείτε πως πάντα υπάρχουν και χειρότερα…Όπως για τους επιβάτες αυτής της αεροπορικής πτήσης που έπρεπε να συνταξιδέψουν με 80 άγρια πουλιά τα οποία δεν περιορίστηκαν στο χώρο των αποσκευών αλλά είχαν το καθένα το δικό του κάθισμα, ακριβώς δίπλα στους επιβάτες.

Ιδιοκτήτης των πουλιών είναι ένας από τους πρίγκιπες της Σαουδικής Αραβίας και φυσικά η φωτογραφία που «ανέβηκε» στο Reddit έγινε viral.
Σύμφωνα με τον χρήστη που έκανε την ανάρτηση, τα πουλιά- επιβάτες, είναι γεράκια και η μεταφορά τους, στις χώρες της Μέσης Ανατολής είναι πολύ συνηθισμένη ενώ χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες στο κυνήγι.
Σημειώνεται πως τα γεράκια είναι το εθνικό πτηνό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και σύμφωνα με το Atlas Obscura στη χώρα υπάρχει δυνατότητα να έχουν και το δικό τους διαβατήριο -τριετούς διάρκειας- το οποίο επιτρέπει στα πουλιά να ταξιδεύουν σε Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Κατάρ, Ομαν, Σαουδική Αραβία, Πακιστάν, Μαρόκο, Συρία. Ταξιδεύουν καταλαμβάνοντας μια αεροπορική θέση και τοποθετούνται επάνω σε ένα ύφασμα.
huffingtonpost

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *