Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Άντρας πάχαινε γουρούνι για να το φάει... αλλά τον καταβρόχθισε αυτό!

Άντρας πάχαινε γουρούνι για να το φάει… αλλά τον καταβρόχθισε αυτό!

Πάνω του είχε σκύψει ένα γουρούνι που τον έτρωγε, μασώντας ένα από τα χέρια του άντρα
Άντρας πάχαινε γουρούνι για να το φάει… αλλά τον καταβρόχθισε αυτό!
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι συγγενείς ενός άντρα στο Μεξικό. Όταν μπήκαν στο σπίτι του, τον είδαν πεσμένο στο πάτωμα και να τον καταβροχθίζει ένα γουρούνι.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 24 Οκτώβρη, όταν οι συγγενείς του άντρα μπήκαν στο σπίτι και τον βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα, σε μια λίμνη αίματος.

Πάνω του είχε σκύψει ένα γουρούνι που τον έτρωγε, μασώντας ένα από τα χέρια του άντρα σύμφωνα με την εφημερίδα «The Yucatan Times».

Οι συγγενείς του άντρα έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν, προσπαθώντας να τραβήξουν το γουρούνι από πάνω του, αλλά το αδηφάγο ζώο δεν σταματούσε να τρώει το χέρι και τον ώμο του άντρα.

Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασαν οι διασώστες, αλλά, δυστυχώς, ήταν πολύ αργά. Ο άντρας ήταν ήδη νεκρός, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό από τα τοπικά ΜΜΕ, ο άντρας πάχαινε το συγκεκριμένο γουρούνι, προκειμένου να το φάει αργότερα.

Όπως ανέφεραν οι συγγενείς του θύματος, λίγα λεπτά πριν τον θάνατό του, ο άντρας κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ..pentapostagma.gr/