Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΈλενα Ακρίτα: Γιατί στέλνει εξώδικο στον Μπογδάνο

Έλενα Ακρίτα: Γιατί στέλνει εξώδικο στον Μπογδάνο

akritampogdanos_791969815
Έλενα Ακρίτα: Γιατί στέλνει εξώδικο στον Μπογδάνο
Η Έλενα Ακρίτα θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook να γνωστοποιήσει το εξώδικο που πρόκειται να καταθέσει στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Αφορμή για την εξώδικο επιστολή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του σε ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας, χωρίς ωστόσο να αναγνώσει το περιεχόμενό της.
Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανάρτηση στην οποία η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρεται στο εξώδικο που πρόκειται να καταθέσει:
«Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και – με αφορμή την τραγική αυτοκτονία του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη – ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στο όνομα μου και σε σχετική ανάρτησή μου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να αναγνώσει το περιεχόμενό της. Ακολούθως, προέβη σε χαρακτηρισμούς για το άγνωστο στο κοινό περιεχόμενο της ανάρτησης μου, υπονοώντας κατά τρόπο που θεωρεί ότι δεν τον εκθέτει, ηθικά και ποινικά ότι το ‘άγνωστο’ κείμενό μου, αξίζει την απαξίωσή του. Προφανώς και θα ακολουθήσει εξώδικος επιστολή μου, ωστόσο νιώθω την ανάγκη να πω ότι αφού επιλέξαμε να κρινόμαστε για το δημόσιο λόγο μας, οφείλουμε να ακολουθούμε όλοι, κρίνοντες και κρινόμενοι την στοιχειώδη δεοντολογία. Η οποία επιβάλλει να καταστεί γνωστό το κρινόμενο, χρονικά πριν την εκφορά της περί αυτού κρίσης».
.ourlife.gr/