Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Έλλη Στάη:Η σεξουαλική παρενόχληση όπως την έζησα!

Έλλη Στάη:Η σεξουαλική παρενόχληση όπως την έζησα!

Έλλη Στάη:Η σεξουαλική παρενόχληση όπως την έζησα!
Η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Πέμπτης μιλώντας με λεπτομέρειες που συγκλονίζουν για τις φορές που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.
Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της όταν ανώτερός της «άνοιγε δρόμους» για μια μεγάλη καριέρα και σπουδαίες συνεντεύξεις για να της ζητήσει αργότερα το… αντάλλαγμα.
«Μου ανέθεσε από τις πρώτες κιόλας μέρες, παρόλο που ήμουν νέα ακόμα, να κάνω σπουδαία πράγματα, μεγάλες συνεντεύξεις. Εγώ τις έφερνα εις πέρας και ήμουν πολύ ευτυχής, έλεγα “βρήκα δρόμο, αναγνωρίζεται η αξία μου”. Αυτό συνεχίστηκε για δύο – τρεις μήνες, ώσπου άρχισα να δέχομαι κάποιες προσκλήσεις να πιούμε καφέ και τα λοιπά. Μέχρι εκεί ήταν καλά…
Μία μέρα με φώναξε στο γραφείο του να μιλήσουμε για την δουλειά, κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν! Είπα “αν δεν ξεκλειδώσετε τώρα την πόρτα, θα πατήσω τις φωνές, θα ουρλιάξω!”. Άνοιξε την πόρτα και βγήκα έξω» και τόνισε ότι την παραγκώνισε από την δουλειά.
Έτσι, αποφάσισε να φύγει και, μετά από ένα μήνα, της τηλεφώνησαν να πάει να πληρωθεί και της διεμήνυσαν πως, αν δεν γυρίσει πίσω, δεν θα βρει πουθενά αλλού δουλειά!» είπε η Έλλη Στάη που τελικά -όπως αποκάλυψε- έφυγε από τη δουλειά εκείνη.
Στην ίδια συνέντευξη η δημοσιογράφος μιλά για ακόμη μια φορά που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης αυτή τη φορά από γνωστό πολιτικό.

madata.gr/