ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Διαβασαμε το νέο λιβελογράφημα  του απίθανου «πολιτικού λασπολόγου» Κώστα Τριαντακωνσταντή . Δεν πιστεύαμε ,τρίβαμε τα μάτια μας …
Ρωτάμε λοιπόν.
Οι δαπάνες που αφορούν συντήρηση αγροτικών δρόμων, καθαρισμό ρεμάτων, καθαρισμό κοιμητηρίων, καθαρισμό ακτών και οι τσιμεντοστρώσεις  έγιναν ή δεν έγιναν κύριε Τριαντακωνσταντή ?????
Σαφώς και έγιναν και αν βλέπατε δημοσιεύσεις στο xiromerobest και σε αλλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,τοτε θα βλέπατε πως στον Δήμο Μεδεώνος και νεκροταφεία καθαρίστηκαν και δρόμοι που ήταν για χρόνια κλειστεί άνοιξαν και τσιμεντωθηκαν και ακτές καθαρίστηκαν ( κάθε χρόνο βαση έγκυρων  πληροφοριών των κατοίκων του Λουτρακιου) και αγροτικοί δρόμοι συντηρούνται ( κάποιοι κάθε χρόνο )
Επίσης κύριε Τριαντακωνσταντή  ,ζητήσαμε ενημέρωση από τους υπεύθυνους (ως ωφείλαμε και ως έπρεπε και εσείς να κανετε πρώτου πετάξετε την λάσπη στον ανεμιστήρα) για τον φωτισμό, της άρδευση,  την  αποχέτευσης και της ύδρευσης των χωριών του Δήμου Μεδεώνος .   
Αυτό που μας είπαν χαρακτηριστικά  «ξεβρώμισαμε από τα  ποντίκια και τα  σκουπίδια όλες οι δεξαμενές του πρώην Δήμου  Μεδεώνος και όπου υπήρχε ζημιά στο σύστημα υδροδότηση διορθώθηκε και τοποθετήθηκαν νεα μηχανήματα»
Επίσης μας τόνισαν ότι  νέος φωτισμός, τοποθετήθηκε σε πολλά σημεία των χωριών του Δήμου Μεδεώνος .
Τέλος μας τόνισαν ότι η  υπηρεσία που ασχολείται με τον ηλεκτροφωτισμό λύνει καθημερινά προβλήματα .
Κύριε Τριαντακωνσταντή από την στιγμή που ασχολείσθε με τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα έπρεπε σαφώς και να γράψετε τις δαπάνες που έγιναν αλλά θα έπρεπε να μας αναφέρετε  και τα εργα  που έγιναν με αυτά τα χρήματα .
Φυσικά και δεν θα το κάνει , γιατί δεν τον συμφέρει και γιατί του χαλάει  την «σούπα λάσπης» που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια.
Ο κύριος Τριαντακωνσταντής αν πιστεύει ότι δεν υπάρχουν εργα αλλά μόνο δαπάνες γιατί δεν πάει στον εισαγγελέα ?
Απλά γιατί εκεί θα ξεσκεπαστεί και εκεί δεν αστειεύονται και ούτε παίζουν με φούσκες καταγγελίες
Θα κλείσουμε με την εμμονή του «πολιτικού λασπολόγου» Κώστα Τριαντακωνσταντή για την συναυλία της Μελινας Ασλανίδου στο νησάκι της Κουκουμίτσας τον Αύγουστο 2017.
Η συγκεκριμένη συναυλία πράγματι είχε μεγάλη επιτυχία και άνοιξε τον δρόμο για να γίνει το νησάκι της Κουκουμίτσας, τόπος συναυλιακός .
Το 2018 ο Μάλαμας με τον Παπακωνσταντίνου μάγεψαν και το 2019 σίγουρα θα γίνει πάλι συναυλία.
Η  δίκη μας άποψη είναι ότι η συναυλία είχε περίπου 2000 – 2500 κόσμο ( και όχι 5000) και το εισιτήριο κόστιζε 8 και 10 ευρώ .
Το 2016 στην Λευκάδα συναυλία άλλης καλλιτέχνιδας κόστιζε 13 – 15 ευρώ.
Τόσο κοστίζουν ( ίσως και περισσότερο ) όλες οι μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες. Μόνο την Ασλανίδου το ποσό εισόδου ήταν τόσο χαμηλό
Η συναυλία της Μελινας Ασλανίδου στην Κουκουμίτσα κόστισε στον θεατή  5 ευρώ   λιγοτερα από ανάλογες σε δυναμική συναυλία στην ευρύτερη περιοχή
Ο Δήμος από ότι γράφει ο Κώστας Τριαντακωνστατής δαπάνησε περίπου 2700.
Αν πούμε ότι υπήρχαν 2500 θεατές , τότε ο πολίτης πλήρωσε μέσω  Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 1,08 ευρώ .
Τα υπόλοιπα 3,92 ευρώ , που θα έπρεπε να πληρώσει ο θεατής για μια τέτοια συναυλία , μάλλον πληρώθηκαν από τα έσοδα .
Απλά μαθηματικά είναι που ο Μαθηματικός Κώστας Τριαντακωνσταντής δεν γνωρίζει.
Ο κύριος Τριαντακωνσταντής έχει πλέον ξεσκεπαστεί . Ο πολιτικός του λόγος έχει γίνει ανέκδοτο στα καφενεία και θέμα για τα καραναβάλια
Το σχόλιο μας…….. Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής εδώ και 7 χρόνια κάνει συνέχεια καταγγελίες στις ελεγκτικές αρχές της τοπικής αυτοδιοίκηση  ( περισσότερες από 100) . Αυτά τα χρόνια κανείς Δήμαρχος η δημοτικός σύμβουλος  δεν έχασε το αξίωμα του και δεν καταδικάστηκε ……..
Αναλυτικά το άρθρο του Κώστα Τριαντακωνσταντή στο xiromeronews
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 -Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
Αγαπητοί Αναγνώστες
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.
        Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:30 συνεδριάζει το Δημοτικό  Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας στη Κατούνα.
    Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για δαπάνες που πληρώθηκαν  από 01-09-2014 μέχρι σήμερα, οι οποίες έγιναν στη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος.
       Παράλληλα θα θέσουμε ερωτήματα, τα οποία χρειάζονται απαντήσεις.Ασφαλώς δεν μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε όλες σε ένα άρθρο. Συνολικά οι δαπάνες για όλο το Δήμο είναι γραμμένες στο υπό έκδοση βιβλίο μου. Σύντομα το βιβλίο μου θα παρουσιαστεί και  θα κυκλοφορήσει………..

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1: 
   Ξεκινάμε με δαπάνες που αφορούν συντήρηση αγροτικών δρόμων, καθαρισμό ρεμάτων, καθαρισμό κοιμητηρίων, καθαρισμό ακτών, μερικές τσιμεντοστρώσεις.  Για το 2014 είναι από 01-09-2014 μέχρι 31-12-2014.
ΣΥΝΟΛΟ 1=379.595€
Ερώτηση 1: Το όριο των 24.800 ευρώ για την πραγματοποίηση αδιάβλητων διαγωνισμών ξεπεράστηκε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα ναι ή όχι;
 
Πρόταση: Τονίζω για μία ακόμη φορά. Η πολιτική αυτή των απευθείας αναθέσεων αποτελεί κατασπατάληση του δημοτικού έργου. Η συντήρηση των αγροτικών δρόμων με τα χαλίκια απέτυχε παταγωδώς. Επιβάλλεται να προχωρήσουμε σε σταδιακή ασφαλτόστρωση τους με αδιάβλητους διαγωνισμούς.
************
ENHMEΡΩΣΗ 2:
   Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας για δαπάνες που αφορούν τη συντήρηση του φωτισμού, της άρδευσης, της αποχέτευσης και της ύδρευσης  της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος για τα έτη 2017 και 2018:
ΣΥΝΟΛΟ 2= 349.447€
      Γνωρίζω το συνολικό ποσό  που δαπανήθηκαν στο τομέα αυτό για όλο το Δήμο όλη τη Δημοτική περίοδο. Η δημοσίευση του στο βιβλίο μου θα προκαλέσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ. Εδώ σταματώ για σήμερα.
Ερώτηση: Το όριο των 24.800 ευρώ για την πραγματοποίηση αδιάβλητων διαγωνισμών ξεπεράστηκε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα ναι ή όχι;
ΠΡΟΤΑΣΗ: Η δημιουργία Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης, φωτισμού, αποχέτευσης, άρδευσης είναι άμεση και επιτακτική. 
*************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
    Στο Δήμο μας λειτουργούν πέντε παιδικοί σταθμοί. Στη Δημοτική Ανακτορίου τρείς (Βόνιτσα, Μοναστηράκι, Δρυμός), στη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος ένας (Κατούνα) και στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου ένας (Πάλαιρο).
  Παρακαλώ δείτε το παρακάτω απόσπασμα από απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας:

 

 

 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:
               Ο αριθμός των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς  της Δημοτικής Ενότητας Ανακτορίου είναι 5-6 φορές περίπου μεγαλύτερος από τον αριθμό των παιδιών των δύο άλλων Δημοτικών Ενοτήτων. Στην αρμοδιότητα του Κέντρου Μέριμνας ανήκουν και τα ΚΑΠΗ. Η προμήθεια ειδών παντοπωλείου είναι ενιαία.
Ερώτηση 1: -Με δεδομένου τα αδιάσειστα αυτά δεδομένα πως εξηγούνται τα παραπάνω ποσά ανά Δημοτική Ενότητα; -Eδώ καταργείται η κοινή λογική και ακυρώνονται στοιχειώδεις πράξεις των Μαθηματικών.
 
Ερώτηση 2: -Το όριο των 24.800 ευρώ για την πραγματοποίηση αδιάβλητου διαγωνισμού ξεπεράστηκε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα ναι ή όχι ;
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
       Το Κέντρο Μέριμνας και ο σύλλογος «ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ» με έδρα Πατησίων 5, Αθήνα διοργάνωσαν συναυλία στη Κουκουμίτσα την Τετάρτη 09-08-2017. 
 
Από δημοσίευμα ενημερωτικής ιστοσελίδας έχουμε:
(το δημοσίευμα το είδα σήμερα 28-01-2019).
 
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017
ΒΟΝΙΤΣΑ 9/8/2017: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ 
 
       Στη συναυλία υπήρχε εισιτήριο 10 ευρώ για κάθε άτομο. Παρακάτω σχετική φωτοτυπία. Από τη διαύγεια του Δήμου φαίνεται ότι οι Δημότες πληρώσαμε το ποσό των 2.784 ευρώ.

 

         Σύμφωνα με το παραπάνω εισπράχτηκε ένα τεράστιο ποσό (αν είναι αλήθεια το 5.000 άτομα που δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω, άσχετα τη γνώμη έχω).
         Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές. Απάντηση δεν πήρα.
 
Ερώτηση: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ενημερώστε τους Δημότες: 
1)-Πόσα χρήματα εισπράχτηκαν και πόσα χρήματα πλήρωσαν οι Δημότες για τη συναυλία; 
2)-Aν υπήρξε επιπλέον ποσό πέραν της αμοιβής, ποιο είναι και που πήγε;  
**************
Φίλοι Αναγνώστες
        Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος μέσω κυρίως των απευθείας αναθέσεων, χωρίς την ύπαρξη αναπτυξιακού έργου, δεν αμφισβητείται από κανέναν. Τα περί αποτελεσματικότητας και σωστής διαχείρισης μόνο ως πολιτικό ανέκδοτο μπορεί να τα θεωρήσει κανείς. 
Κάνω την ανοιχτή πρόσκληση και πολιτική πρόκληση: 
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη,
διαλέξτε όποιο τοπικό τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό  θέλετε, όποιο δημοσιογράφο  ή δημοσιογράφους επιθυμείτε  να κάνουμε κουβέντα εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα του Δήμου. Με εμένα συνομιλητή δεν θα τολμήσετε να πείτε τις ανακρίβειες που λέτε τόσα χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με κορυφαία, ότι σε κάθε χωριό του Δήμου αντιστοιχούν 20.000 ευρώ  το χρόνο που λέτε συνέχεια. Τα στοιχεία του  σημερινού  άρθρου και όχι μόνο  φανερώνουν,  ότι παραποιείτε την πραγματικότητα. 
    –Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις  στα ερωτήματα μου.
Αγαπητοί Συνδημότες
Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.
Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
ΤΟ 2019 ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….
ΠΗΓΗ www.xiromerobest.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *