Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, έμποροι της Πάτρας, καθώς μαίνεται ο πόλεμος καταστηματαρχών – κυβέρνησης μετά την αιφνιδιαστική απόφαση για εξαίρεση της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας και της Κοζάνης από την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου.

Την «άμεση ανάκληση τής απόφασης για αναστολή της επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στην Πάτρα και άνοιγμα των καταστημάτων στις 5 Απριλίου, με αυστηρή τήρηση περιοριστικών μέτρων στη λειτουργία τους», ζητά με ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.
Πηγή: patrastimes.gr

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ίδια ανακοίνωση, «είμαστε πάνω από 3 μήνες κλειστοί με κρατική εντολή και χωρίς καμία στήριξη, ενώ βρισκόμαστε σε απόγνωση και χωρίς πλέον άλλες αντοχές».

«Όλο αυτό το διάστημα», συνεχίζεται στην ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου, «έχουμε έξαρση της πανδημίας αποδεικνύοντας το αυταπόδεικτο, ότι το λιανεμπόριο δεν αποτελεί εστία μετάδοσης του ιού».
Πηγή: patrastimes.gr

Παράλληλα με την ίδια ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα στους εμπόρους της Πάτρας, «να βρισκόμαστε όλοι τη Δευτέρα στις 9:00 το πρωί στα καταστήματά μας χωρίς προσωπικό, με φώτα και την πόρτα μας ανοιχτή, με όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας, χωρίς να εξυπηρετούμε καταναλωτές».topontiki.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *