Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης μετά την καταγγελία-βόμβα: «Δεν μας δίνουν τα χρήματα...

Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης μετά την καταγγελία-βόμβα: «Δεν μας δίνουν τα χρήματα που κερδίσαμε στην Μπακοδήμου»!

Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης μετά την καταγγελία-βόμβα: «Δεν μας δίνουν τα χρήματα που κερδίσαμε στην Μπακοδήμου»!
Έξαλλος έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις ενημερώθηκε για την σοβαρή καταγγελία που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το κανάλι του και πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε ότι τα χρήματα που κέρδισαν για φιλανθρωπικό σκοπό στο τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στο Open, δεν τα έχουν λάβει ακόμα. Μάλιστα, όπως είπε, παρά τα πολλά τηλέφωνα που έχει κάνει, άκρη δεν έχει βγάλει.

«Το χειμώνα, πριν αρχίσει ο κορωνοϊός, είχαμε πάει με τον θίασο στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου, στο Ένας για όλους και κερδίσαμε 2,900 ευρώ υπέρ του ταμείου του ΣΕΗ. Έκτοτε και παρά τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που κάνω στο συγκεκριμένο κανάλι, δεν μπορώ να βρω άκρη. Διεκδικούμε τα χρήματα που κερδίσαμε. Όταν πηγαίνεις σε ένα τηλεπαιχνίδι για να τα δώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πρέπει άμεσα να παίρνεις και τα χρήματα. Δεν μπορεί να έχουμε δώσει όλα τα παραστατικά που μας ζήτησαν και τελικά να μην έχουμε πάρει τα χρήματα ένα χρόνο μετά που τα χρειαζόμαστε για την ενίσχυση των απόρων ηθοποιών», είπε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματίου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού, ο πανίσχυρος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης που δεν του αρέσουν καθόλου αυτά και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει κεφάλια, μόλις ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για την καταγγελία, δυσαρεστήθηκε έντονα και έδωσε εντολή να λυθεί άμεσα το θέμα που καθιστά το κανάλι του αναξιόπιστο. Ζήτησε δε εξηγήσεις για ποιο λόγο συνέβη αυτό και απαίτησε να μην επαναληφθεί.
ΠΗΓΗ