Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Έρχεται «λίστα Κικίλια» στα ΜΜΕ για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Έρχεται «λίστα Κικίλια» στα ΜΜΕ για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Έρχεται «λίστα Κικίλια» στα ΜΜΕ για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Νέα διαφημιστική καμπάνια ετοιμάζεται στο υπουργείο Υγείας μετά την ψήφιση του νόμου «Αναδιοργάνωση του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων».

Σε διάταξη που κατατέθηκε τελευταία στιγμή από το υπουργείο υγείας, προβλέπεται η εκπόνηση της «Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19» με αντικείμενο τη διαμόρφωση θετικής πεποίθησης και συμμετοχής των πολιτών στον εμβολιασμό και περιλαμβάνει συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Ήδη υπάρχουν φήμες για δαπάνη πάνω από 15 εκατ. ευρώ με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά θα γίνει διαγωνισμός, ενώ όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας υπάρχει συννενόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η διάταξη προβλέπει τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής στο Υπουργείο Υγείας, με μέλη τους γενικούς γραμματείς Δημόσιας Υγείας και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Υγείας και ένα μέλος που θα υποδείξει ο υπουργός. Προβλέπεται η σύναψη δυο συμβάσεων. Η πρώτη για το δημιουργικό σχεδιασμό της εκστρατείας, την παραγωγή των μηνυμάτων με κάθε τρόπο και η δεύτερη για την προώθηση τους στα ΜΜΕ.

Η συνολική δαπάνη για την εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού θα αποφασιστεί με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υγείας.

Πηγή: mediatvnews.gr 

topontiki.gr/