Την Κυριακή η Πανελλαδική Σύσκεψη στη Νίκαια.
Από το Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν και φέτος οι κινητοποιήσεις των αγροτών, από την Πανελλαδική Σύσκεψη που έχει συγκαλέσει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.
«Σε μια περίοδο που τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι οξύνονται από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και η αναθεώρηση της ΚΑΠ της Ε.Ε θα κινείται σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση με μείωση των ενισχύσεων, είναι απαραίτητο το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να δώσει την δική του αγωνιστική απάντηση», αναφέρει το κάλεσμα της ΠΕΜ ζητώντας μια σειρά από μέτρα για την ανακούφιση αγροτών και κτηνοτρόφων.
«Σε αυτή την σύσκεψη θέση έχει ο κάθε συνάδελφος που αγωνιά για το σήμερα και το αύριο της παραγωγής τους, που μοχθεί αλλά δεν πληρώνεται τον ιδρώτα του, που έχει την διάθεση να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και πιστεύει στην δύναμη του οργανωμένου κινήματος και των αγώνων του. Να συμβάλει με τις προτάσεις του και τους προβληματισμούς του», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΕΜ.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *