Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ «Έφυγε» η τσάπα στην κατηφόρα και διέλυσε τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Έφυγε» η τσάπα στην κατηφόρα και διέλυσε τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης – Το JCB γλίστρησε στην κατηφόρα και χτύπησε επτά παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ένα μηχάνημα έργου που επενέβη για λογαραιασμό του ΔΕΔΔΗΕ για βλάβη στην οδο Βασακάρη, όπου γίνονται εργασίες για τις οπτικές ίνες, σκόρπισε τον πανικό γύρω στις 9:00′ το πρωί της Παρασκευής (6/3) στην οδό Χατζοπούλου στο κέντρο της Λαμίας.

Το βαρύ μηχάνημα, άγνωστο πως, έφυγε στην κατηφόρα παρασύροντας στο διάβα του ένα αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές σε ακόμη έξι αυτοκίνητα!

Το θαύμα είναι ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό, καθώς επρόκειτο για παρκαρισμένα, ωστόσο το σημείο είναι πολυσύχναστο και θα μπορούσε εύκολα κάποιος να βρεθεί στην ανεξέλεγκτη πορεία της τσάπας.

Φανταστείτε το βαρύ και τεράστιο όχημα να περνάει ανεξέλεγκτο τη διασταύρωση της οδού Διάκου με την Χατζοπούλου σε ώρα αιχμής.

Μάλιστα ο οδηγός του πρώτου οχήματος, που ήταν παρκαρισμένο στο μέσον της οδού Βασακάρη και βρέθηκε στην τρελή πορεία του JCB, πρέπει να αισθάνεται τελικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς εκείνη την ώρα πήγαινε για να το πάρει! «Έφτανα στο αμάξι μου, όταν είδα το μηχάνημα να κυλάει με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα και έκανα στην άκρη…», έλεγε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς, ενώ το αμάξι του βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, καθώς η τσάπα πέρασε και τη διασταύρωση με την οδό Διάκου.

Το μηχάνημα σταμάτησε εντέλει πάνω στο μπλε Renault είχε όμως δρομολογήσει μια σειρά ακόμη συγκρούσεων, καθώς αυτό έπεσε πάνω στο πίσω παρκαρισμένο, φθάνοντας τουλάχιστον μέχρι το 6ο στη σειρά (8 αναφέρει η επίσημη καταγραφή)!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως περιγράφει το απίστευτο ατύχημα ο γιατρός Δημήτρης Δημητρόπουλος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του.

Ευτυχώς ο γιατρός πρόλαβε και κρύφτηκε στη γωνία, βλέποντας την τσάπα να κατεβαίνει ανεξέλεγκτη έχοντας παρασύρει το δικό του αυτοκίνητο από την οδό Βασακάρη, το οποίο έριξε πάνω στα άλλα παρκαρισμένα της οδού Χατζοπούλου.

Δείτε και άλλα βίντεο με μαρτυρίες για το πως έγινε το συμβάν:

Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία για το πώς έγινε το ατύχημα και η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την καταγραφή τους συμβάντος προκειμένου οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων  να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν.

Δείτε φωτογραφίες:

 

πηγη