Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ «Έφυγε» ο Τζίμης Πανούσης μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο

«Έφυγε» ο Τζίμης Πανούσης μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο


Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του Τζίμη Πανούση.
Ο 64χρονος τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου νέο καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν ανταποκρινόταν. Λίγη ώρα αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο μουσικός είχε καταρρεύσει πάνω στη σκηνή. Είχε υποστεί ανακοπή ενώ βρισκόταν στη σκηνή και τον είχε απομακρυνθεί από εκεί με ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες.
Ο «Τζιμάκος», όπως τον αποκαλούσε το κοινό του, είχε έναν γιο και μία κόρη.
Η δισκογραφία του Τζίμη Πανούση
1980 Disco Tsoutsouni
1982 Μουσικές Ταξιαρχίες
1982 Made In Greece
1984 Αν Η Γιαγιά Μου Είχε Ρουλεμάν
1985 Hard Core
1986 Κάγκελα Παντού
1987 Χημεία Και Τέρατα
1988 Τα λαϊκά της Ελένης
1989 Τάπαντα
1990 Δουλειές Του Κεφαλιού
1992 Ο Ρομπέν Των Χαζών
1993 Vivere Pericolosamente
1995 Μουσικές Ταξιαρχίες Και Άλλες Αηδίες
1995 Toy Story: Η ιστορία των παιχνιδιών
2000 Με Λένε Πόπη
2000 18 Tribute στον Γιάννη Μαρκόπουλο
2001 Τα Χειρότερα Best
2002 Δείγμα Δωρεάν
2002 Επί Τέλους
2002 Ανάγλυφα Μιας Τέχνης Ταπεινής
2003 Δούρειος Ήχος
2005 Ρε Γυαλάκια Πονηρέ
2008 The Complete EMI Years
2009 Της Πατρίδας μου η Σημαία
2013 Obi-obi-bi
2013 Προσεχώς Βουλγάρες
2013 Τέσσερις Εποχές Και Μια Συγγνώμη
2014 Mastoura Ambient
2015 Λαός Οπλισμένος Ποτέ Νικημένος