Διαβάζουμε  στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ….

“Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου  παρέλαβε  την πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για το “Τουριστικό προϊόν στον Δήμο Ξηρομέρου” 

Επιτέλους ο Δήμος μας  αποκτά ταυτότητα!!”

Συνειρμικά πολλών  μας ήρθε στο νου…

Η πετυχημένη εταιρεία Greek Oxygen …

Μια εταιρεία που  πουλάει ελληνικό αέρα σε κουτάκι…!!!

Η εταιρεία Greek Oxygen κατασκευάζει συσκευασίες που εμπεριέχουν ελληνικό οξυγόνο , το οποίο απευθύνεται κυρίως σε Έλληνες του εξωτερικού.

Το ατού της εταιρείας είναι τα μπλε αλουμινένια κουτάκια τα οποία εμπεριέχουν ελληνικό οξυγόνο. Γιατί, όμως, να αγοράσει κανείς κάτι τέτοιο; Κατά τον ιδρυτή τη εταιρείας το ελληνικό οξυγόνο δεν έχει κάποια χρηστική αξία.

 «Αυτό που αγοράζεις είναι το Brand της Ελλάδας, όταν το κρατάς είναι σαν να κρατάς όλη την Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να αγοραστεί», είπε στο Hellenic Daily News.

  Η Greek Oxygen παρουσιάζει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες του κόσμου, όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Δανία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και οι ΗΠΑ, ενώ συνεργάζεται και με αρκετά ξενοδοχεία.

greek oxygen 0001 14

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, το εγχείρημα βασίζεται κατά κύριο λόγο στο marketing και όχι στο προϊόν αυτό καθ’ αυτό. 

 Μάλιστα, η εταιρεία θεωρεί το marketing που κάνει ιδιαίτερα επιτυχημένο καθώς «χρησιμοποιείται  ως παράδειγμα σε σχολές marketing  δείχνοντας τελικά πως ένα προϊόν δεν πρέπει απαραίτητα να έχει χρηστική αξία για προσεγγίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή, αυτό που πολύ σωστά συνηθίζουμε να λέμε, το πώς τελικά μετατρέπουμε μια ιδέα σε παραγωγική διαδικασία».

64301111 3408764259149127 7763348860071575552 n

ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS

Από xiromeropress