Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Αγιασμός Ηρακλή Αστακού !

Αγιασμός Ηρακλή Αστακού ![φώτο]

χολ11
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 με επιτυχία η έναρξη της προετοιμασίας του Π.Α.Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ Αστακού με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας και την παρουσιά σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου και προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Βασιλείου Μουρκούση.
Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός απο τον αιδεσιμώτατο Δημήτριο Τέγα και προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Απόστολος Ντίνος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλές επιτυχίες, έθεσε τους στόχους της ομάδας και έβαλε τις προτεραιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου και σε σχέση με τις υποδομές του γηπέδου αλλά και όσο αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και την εικόνα της ομάδας γενικότερα. Επίσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, τον κ. Παρασκευά Κρικρή και την εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε. καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.
Ο αντιδήμαρχος κ. Μουρκούσης αναφέρθηκε εκτενώς στη νομιμοποίηση και ανακατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου από κονδύλι του Ν.Π.Δ.Δ. και όπως τόνισε, για λόγους καθαρά γραφειοκρατικούς, το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Τέλος, μοιράστηκαν εμφανίσεις προπόνησης στους ποδοσφαιριστές και μετά από μια σύντομη ομιλία του προπονητή κ. Γεράσιμου Μπότσιου καθορίστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων για την προετοιμασία της ομάδας.
χολ1
χολ2
χολ3
χολ4
χολ5
χολ6
χολ7
χολ10
χολ11
φωτο ΝΙΚΟΣ ΧΟΛΗΣ MAKE ART