Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΡΟΜΑ,ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΛΕΝΤΙ ΑΡΡΑΒΩΝΑ,Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΙ ΝΥΦΗ...

ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΡΟΜΑ,ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΛΕΝΤΙ ΑΡΡΑΒΩΝΑ,Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΙ ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ![ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΡΟΜΑ,ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΛΕΝΤΙ ΑΡΡΑΒΩΝΑ,Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΙ ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ![ΒΙΝΤΕΟ]
Αψηφώντας τους περιορισμούς και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία του κορονοϊού, δύο νέοι αρραβωνιάστηκαν πριν από τέσσερα 24ωρα παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.

Μάλιστα ο πατέρας του γαμπρού κοιτώντας προς την κάμερα ζητά «συγγνώμη» από τον Δήμαρχο, καθώς ο γιος δεν μπορούσε να περιμένει και ήθελε να πάρει την νύφη, λέγοντας πως αυτά είναι τα έθιμα των γyφτων, σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ.

Βλέποντας λοιπόν πολλοί άνθρωποι τις σκηνές αυτές, μαθεύτηκε στην πόλη. Τηλεφώνησε στον πατέρα του γαμπρού, που μιλάει στο βίντεο, τόσο ο Δήμαρχος Κομοτηνής όσο και ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας στην περιοχή, καθώς τον γνωρίζουν προσωπικά, αφού ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η εκπομπή επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος ανέφερε πως αμέσως στάλθηκε αστυνομία. Όπως είπε, μετά την επικοινωνία που είχε με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του σταμάτησε αμέσως ό,τι γινόταν, καθώς η αστυνομία έφτασε μετά από ένα τέταρτο στο σημείο και δεν βρήκε κανέναν.

Δείτε το βίντεο:

.makeleio.gr