Οι ιδιοκτήτες-διαχειριστές του χώρου ανακοίνωσαν της διακοπή λειτουργίας του από τη φετινή σεζόν.

Λύπη αλλά και νοσταλγία έχει προκαλέσει η είδηση πως μετά από πολλά χρόνια, ένας χώρος διακοπών ταυτισμένος κατά κύριο λόγο με τους Αγρινιώτες, δεν πρόκειται να λειτουργήσει.Πρόκειται για το κάμπινγκ – ενοικιαζόμενα αλλά και χώρο εστίασης που λειτουργούσαν επί δεκαετίες, δίπλα απ;o την παραλία της Αγριλιάς στον Μύτικα. Για πολλά χρόνια αποτέλεσε τον τόπο καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς και απόδρασης για εκατοντάδες κατοίκους του Αγρινίου, που για εκείνους ήταν ένα ιδανικό μέρος για πολυήμερες, οικογενειακές και οικονομικές διακοπές.

Δεν ήταν όμως λίγοι και οι εκδρομείς απο άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό, που είχαν γοητευτεί από τις ομορφιές της περιοχής.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η είδηση πως το «κτήμα Αγριλιά» φέτος δεν θα λειτουργήσει, προκάλεσε πλήθος σχολίων απ’ όσους προγραμμάτιζαν για φέτος ή είχαν κάνει τα προηγούμενα καλοκαίρια τις διακοπές τους εκεί…

Για έναν από τους πλέον αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς , οι «τίτλοι» τέλους προκάλεσαν απορία και έκπληξη. Πάντως αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα τους προηγούμενους μήνες, έδειχναν πως υπήρχε μια ασυμφωνία μεταξύ των διαχειριστών και προϊδέαζαν για την δυσάρεστη εξέλιξη.

Να σημειωθεί πάντως πως πολίτες επισημαίνουν πως όσοι έχουν την ευθύνη, οφείλουν να παρέχουν στους επισκέπτες της παραλίας, μια ασφαλή πρόσβαση σε αυτήν.

Agrilia Beach Apartements

Από xiromeropress