Bρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του
Σε σύλληψη ενός 49χρονου ιερέα στο Αγρίνιο προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας θα οδηγηθεί άμεσα στον Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο ιερέας συνελήφθη μετά από προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αγρινίου, ύστερα από σχετική καταγγελία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 49χρονος κατηγορείται και για βιασμό ανήλικης.

Το θέμα κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των Αθηναϊκών ΜΜΕ, ενώ, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Γεραφέντης στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις”, ο 49χρονος συνελήφθη από την Ασφάλεια Αγρινίου μετά την καταγγελία ενήλικης γυναίκας, η οποία είπε ότι πριν από κάποια χρόνια, όταν ήταν ακόμη ανήλικη, την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στην κατοχή του ιερέα βρέθηκε φωτογραφικό υλικό με παιδική πορνογραφία. Κρατείται τώρα στην ασφάλεια και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του.

 

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *