Τη νομική οδό επέλεξε να ακολουθήσει γνωστός επιχειρηματίας κατά του Αντώνη Ρέμου. Ο λόγος για τον Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος στράφηκε εναντίον του Αντώνη Ρέμου, για δανεικά που του είχε δώσει και δεν του τα επέστρεψε ποτέ. Οι δύο τους υπήρξαν φίλοι κολλητοί, και σε μία δύσκολη οικονομική στιγμή του τραγουδιστή το 2010, του ζήτησε να του δανείσει το ποσό των 100.000 ευρώ, με σκοπό να τον εξοφλήσει άμεσα.
Σύμφωνα με την αγωγή του εφοπλιστή τα «χρήματα πιστώθηκαν στον λογαριασμό του τραγουδιστή μετά από υπόδειξή του. Αρχικώς είχε συμφωνηθεί η εξόφληση να γίνει σε μια δόση καταβλητέα την 3-10-2012 πλην όμως η καταβολή αυτή δεν έγινε ποτέ».
Σύμφωνα με το Νάσο Γουμενίδη και τα δικόγραφα που παραθέτει, ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως έναν χρόνο μετά του επέστρεψε το ποσό των 60.000 ευρώ. Ο εφοπλιστής τον διαψεύδει λέγοντας πώς ήταν μόνο 50.000 ευρώ και για αυτό του ζητάει τα υπόλοιπα με την αγωγή του.
Ο τραγουδιστής λοιπόν στο σχετικό δικόγραφο υποστηρίζει πως ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή γι’ αυτόν στην οποία υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ηρακλή, αποδέχεται ότι έλαβε το δάνειο από τον εφοπλιστή και ζητά να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά μιας και με το ιδιωτικό συμφωνητικό που συντάχθηκε μετά το δάνειο δεν οριζόταν με ακρίβεια ο χρόνος καταβολής των δόσεων.
peoplegreece/madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *