Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Αιτωλοακαρνανία:Της την είχαν στημένη. Εάν κάποιος της είπε έχω μείνει στο δρόμο,...

Αιτωλοακαρνανία:Της την είχαν στημένη. Εάν κάποιος της είπε έχω μείνει στο δρόμο, πάρε ένα μπιτόνι;


Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.
Η 44χρονη μάνα τριών παιδιών, πριν από περίπου δυο εβδομάδες βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα, μέσα στο αυτοκίνητό της, με τις Αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία.
Από τη μια πλευρά, η οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη πιστεύει από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για δολοφονία. Από την άλλη πλευρά, ένα νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς video φέρεται να απεικονίζει την Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Στη συνέχεια φεύγει από το βενζινάδικο και η επόμενη καταγραφή από κάμερες ασφαλείας δείχνει την γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.
Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής, διαφωνεί και θέτει μια σειρά από ερωτήματα:
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κος Ταουξής τόνισε πως υπάρχουν τρία ζητήματα. Πρώτον η ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη απεικονίζεται στο βενζινάδικο με το μπιτόν. «Ποια μέρα συνέβη αυτό; Μήπως ήταν πριν από 15 ημέρες;» αναρωτήθηκε ο κος Ταουξής.
Το δεύτερο ζήτημα που θέτει είναι το περιεχόμενο του μπιτονιου. «Λένε πως το μπιτόνι είχε βενζίνη στο εσωτερικό, αλλά υπενθυμίζουμε ότι η Ειρήνη κάηκε με πετρέλαιο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.
Το τρίτο ζήτημα είναι όπως λέει ο κος Ταουξής, ότι «η Ειρήνη συνήθιζε να πηγαίνει στο νεκροταφείο με μπιτόνι νερό και να πλένει τον τάφο του άνδρα της».
Και αναρωτιέται: «Εάν κάποιος της είπε “έχω μείνει στο δρόμο, πήγαινε πάρε ένα μπιτόνι και έλα να με βρεις” τότε τι θα πούμε; Είναι δυνατόν από μια διασπορά ειδήσεων να μπαίνουμε στο τριπάκι της εικασίας και να συμπεραίνουμε με εικασίες; Έτσι θα λυθεί η υπόθεση; Δεν κατανοώ αυτή την τακτική με την επιλεκτική διαρροή στοιχείων».
ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ: «ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ»
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ξάδερφος της 44χρονης, Γιώργος Λαγούδης, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:
«Σαν οικογένεια περιμένουμε τη δικαίωση. Ακόμα δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι η Ειρήνη μας δεν είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, είναι 1005 έγκλημα. Της την έστησαν της Ειρήνης. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ένας που θέλει να αυτοκτονήσει, δεν σκέφτεται να πετάξει το κινητό».
πηγη madata.gr

0Shares