Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Αιτωλοακαρνανία: Εκτεταμένες παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Αιτωλοακαρνανία: Εκτεταμένες παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο


Απαραίτητες και καίριες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα:
«Η ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας ως μέριμνα την οδική ασφάλεια των πολιτών και παρά τους ελάχιστους πόρους που έχει στη διάθεσή της για τον μέγιστο αυτό στόχο, προχώρησε στο κλείσιμο και την επούλωση των λάκκων στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού δικτύου. Αναλυτικότερα έγιναν παρεμβάσεις στους παρακάτω επαρχιακούς οδικούς άξονες :
– ΑΓΡΙΝΙΟ-ΔΟΚΙΜΙ-ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΛΥΣΙΜΑΧΙΑ
– ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΜΑΣΤΡΟΥ-ΓΟΥΡΙΑ-ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ-ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ
– ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΚΑΤΟΧΙ-ΛΕΣΙΝΙ
– ΓΟΥΡΙΑ-ΑΓ. ΗΛΙΑΣ
– ΚΑΤΟΥΝΑ -ΑΕΤΟΣ-ΜΠΑΜΠΙΝΙ
– ΜΥΤΙΚΑΣ-ΠΑΛΑΙΡΟΣ-ΑΣΤΑΚΟΣ
– ΑΣΤΑΚΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
– ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΑΝΙΑ-ΚΑΛΟΥΔΙ-ΔΟΥΝΕΪΚΑ
Το αμέσως επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο της επαρχίας Βάλτου και συγκεκριμένα στους επαρχιακούς οδικούς άξονες:
– ΓΕΦΥΡΑ ΑΧΕΛΩΟΥ-ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΤΙΟΠΟΥΛΟ
– ΕΜΠΕΣΟΣ-ΑΥΛΑΚΙ
– ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ-ΤΡΙΚΛΙΝΟ
– ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΠΟΔΟΓΟΡΑ
Παράλληλα πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις και στα επαρχιακά τμήματα:
– ΣΧΙΝΟΣ-ΣΚΟΥΤΕΡΑ-ΣΙΤΟΜΕΝΑ-ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΟ
– ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΛΑΜΠΙΡΙ-ΜΕΧΡΙ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ
Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά, δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς, η λεγόμενη δημοσιονομική προσαρμογή έχει θίξει θεμελιώδη ζητήματα της Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα την ίδια την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών στις πόλεις και την ύπαιθρο.
Παρά τα πενιχρά μέσα που μιας διατίθενται, εμείς προσπαθούμε αμέσως μόλις εξοικονομούμε κάποιους πόρους να προβαίνουμε άμεσα σε παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, σε όλη την έκτασή του. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το επόμενο διάστημα, ελπίζουμε με σύμμαχο τον καιρό. Γνωρίζουμε τις προτεραιότητες και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις επαρχιακές οδούς, για την ασφάλεια των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητάς μας».
Πηγή: thebest.gr

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ