Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΜΕΡΩΝ...

ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΦΑΓΗ ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΦΑΓΗ ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
Αντιμέτωποι με εικόνες που δεν είχαν ξαναδεί ούτε σε ταινία θρίλερ ήρθαν οι αστυνομικοί όταν παρακολούθησαν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας της ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εικόνες ήταν τόσο σοκαριστικές που ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί παραμιλούσαν.

Σχετικά με την δράση του χασάπη που προκάλεσε σφαγή στην εφορία της Κοζάνης αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι πριν το σκηνικό ο δράστης δεν είχε δείξει κανένα σημάδι για το τι θα ακολουθήσει, ήταν αυτό που λέμε μουλωχτός.

Δείτε το βίντεο:

Eντωμεταξύ πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου προκήρυξε για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στη Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους που χθες (16/07) δέχθηκαν επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

«Για άλλη μια φορά καταδεικνύεται ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι καλούνται να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς καμία προστασία, εκτεθειμένοι καθημερινά άλλοτε στο έλεος αγανακτισμένων πολιτών και άλλοτε ανυπεράσπιστοι απέναντι σε οργανωμένα και αδίστακτα οικονομικά συμφέροντα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΔΟΥ, τονίζοντας χαρακτηριστικά «δεν πάει άλλο».

«Τα γεγονότα της Κοζάνης» σύμφωνα με τους εφοριακούς «αποτελούν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για τις συνθήκες εργασίας στις υπηρεσίες μας, οι οποίες έχουν γίνει αφόρητες. Καλούν επίσης τη διοίκηση της ΑΑΔΕ και την κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μπορούν να δουλεύουν ασφαλείς.makeleio.gr