Το Xiromeronews αλλη μια φορά στο βωμό της αντιπολίτευσης εξακολουθεί να παραπληφορεί το κοινό του καταγγέλει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης Ακτίου Βόνιτσας ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ!
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δημο Ακτίου Βόνιτσας έσπευσε στο γνωστό ύφος να υποβαθμίσει την όλη προσπάθεια του δήμου να δώσει ζωντάνια και χαρά στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μάιλστα η ειρωνία της υπόθεσης είναι οτι γράφει χαρακτηριστικά “Επίσης να επισημάνουμε ότι το καρναβάλι γινόταν για να χαρούν τα παιδιά και όλος ο κόσμος που δεν έχει λεφτά για να πάει στην Πάλαιρο, στην Πάτρα ή στον Αστακό για να ξεφύγουν απο τη μιζέρια. Γινόταν με πολύ λίγα λεφτά και συμμετείχαν δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΚΔΑΠ, όλος ο Κόσμος.
-Φαίνεται οτι η δημοτική αρχή έχει βαλθεί να επαναφέρει το χωριό εκει που ηταν πριν πολλά χρόνια, ένα μίζερο χωριό χωρίς ενδιαφέρον να το επισκεφτεί κανείς….

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG XIROMERONEWS :Μετα απο 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας δεν θα οργανωθεί καρναβάλι φέτος στην Κατούνα – Η ΦΩΤΟ είναι απο το πρώτο Καρναβάλι Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010
Χωρίς αποκριάτικο καρναβάλι φέτος η ΚΑΤΟΥΝΑ
Το Καρναβάλι της Κατούνας ξεκίνησε το 2010, όταν μια ομάδα Κατουνιωτών, με φαντασία, διάθεση και τόλμη παραγματοποίησε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010, το πρώτο Καρναβάλι για την πολιτιστική ανέλιξη της περιοχής και παράλληλα τη συμβολή του στην οικονομία του τόπου και ήταν μία μοναδική διαφήμιση για την Κατούνα.
Φέτος το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας όπως ανακοίνωσε με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δεν θα προβεί στη διοργάνωση καρναβαλιού -μετα απο 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας- αλλά θα αρκεστεί σε ένα αποκριάτικο παιδικό πάρτι.
Αυτονόητο είναι να υπάρχουν και “γκρίνιες” εκ μέρους των κατοίκων και καλό θα είναι οι αρμόδιοι του δήμου να λάβουν υπόψιν και τις οικονομικές παραμέτρους της Κατούνας καθώς τέτοιες μέρες το χωριό γέμιζε επισκέπτες και επιδρά ανασταλτικά με αποτελεσμα οι επαγγελματίες να χάνουν έσοδα, αφού το καρναβάλι προσέφερε μικρές τονωτικές ενέσεις στην πολύπαθη οικονομία της περιοχής καθως κάτοικοι και επισκέπτες γέμιζαν τα τοπικά καταστήματα…..
Επίσης να επισημάνουμε ότι το καρναβάλι γινόταν για να χαρούν τα παιδιά και όλος ο κόσμος που δεν έχει λεφτά για να πάει στην Πάλαιρο, στην Πάτρα ή στον Αστακό για να ξεφύγουν από τη μιζέρια. Γινόταν με πολύ λίγα λεφτά και συμμετείχαν δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΚΔΑΠ, όλος ο Κόσμος.
-Φαίνεται ότι η δημοτική αρχή έχει βαλθεί να επαναφέρει το χωριό εκεί που ήταν πριν πολλά χρόνια, ένα μίζερο χωριό χωρίς ενδιαφέρον να το επισκεφτεί κανείς….
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
Το γνωστό αυριανίστικο site για άλλη μια φορά χωρίς να γνωρίζει παραπληροφορεί το κοινό του. Δυστυχώς στον βωμό της αντιπολίτευσης και της γκεμπελίστικης στάσης που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια παραποιεί την ανακοίνωση του Κεντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κατούνα . Στην Κατούνα λοιπόν καρναβαλι θα γίνει κανονικά (απλά στην αφίσα το αναφέρουμε ως αποκριάτικο πάρτυ ) . Τα παιδιά με στολές ( που άλλες προμηθεύτηκαν από τον Δήμο και άλλες τις έφτιαξαν τα παιδιά στο ΚΔΑΠ ) θα ξεκινήσουν κανονικά την παρέλαση τους από το Δημοτικο σχολείο και με μπροστάρη τον « Ρουφιάνο» ,θα καταλήξουν στην πλατεία της Κατούνας όπου θα στηθεί ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ με Κλοουν παιχνίδι ,μουσική και χορο . Στο τέλος θα κάψουν τον «Ρουφιάνο της Κατούνας».
Τελος να ενημερώσω ότι τα παιδιά της Κατουνας θα πάρουν μέρος στο 2ο παιδικό καρναβαλι . Με λεωφορεία μισθωμένα από τον Δήμο τα παιδιά θα μεταφερθούν στην Βονιτσα για να παρελάσουν με όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βονιτσας σε ένα τρελό αποκριάτικο δικό τους πάρτυ
ΥΓ. επι του πιεστηρίου ανακοινωση : ο ρουφιάνος φέτος θα έχει ονοματεπώνυμο ………..
KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ XIROMERONEWS ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Σε καιρούς απόλυτης φτώχειας μεγάλου αριθμού Δημοτών, ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας προχώρησε πρόσφατα στη διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων που κόστισαν 16.000 ευρώ !!!!!!!!!.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ XIROMERONEWS ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΟΧΙ;
ΑΥΤΟΚΥΡΩΝΕΣΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *