20110330095853
Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι παραβίασαν, με τη μέθοδο της έκρηξης, Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος τραπέζης, στην περιοχή του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού Φθιώτιδας
Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (10-10-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας, παραβίασαν, με τη μέθοδο της έκρηξης, Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος τραπέζης.
Ειδικότερα, οι δράστες διοχέτευσαν άγνωστο μείγμα αερίου, μέσω της θυρίδας εξαγωγής χαρτονομισμάτων, εντός του ανωτέρω Α.Τ.Μ. και με τη χρήση αυτοσχέδιου πυροδοτικού μηχανισμού, προκάλεσαν έκρηξη σε αυτό με σκοπό την αφαίρεση των χρημάτων που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.
Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς το Α.Τ.Μ., ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό του υποκαταστήματος, καθώς και σε παρακείμενο εμπορικό κατάστημα.
Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε επαρχιακή οδό της ευρύτερης περιοχής, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ολοσχερώς κατεστραμμένο λόγω εμπρησμού και εξετάζεται η συσχέτισή του με την προαναφερόμενη εγκληματική ενέργεια.
Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *