Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Αναψε φωτιές γάμος στα Τρίκαλα,οι καλεσμένοι χόρευαν κρατώντας έναν ζωντανό κόκκορα ανάποδα!

Αναψε φωτιές γάμος στα Τρίκαλα,οι καλεσμένοι χόρευαν κρατώντας έναν ζωντανό κόκκορα ανάποδα!


Το επίμαχο βίντεο προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στα Τρίκαλα όσο και στους κόλπους του διαδικτύου. Τραβήχτηκε σε γαμήλιο γλέντι λίγο μετά το γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης Τρικάλων και δείχνει τους καλεσμένους να χορεύουν κρατώντας έναν ζωντανό κόκκορα ανάποδα! Οι καλεσμένοι στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου χορεύουν αυτό που περιγράφεται ως «έκλεψαν τα προικιά της νύφης και γλεντάνε». Και σε αυτό το πλαίσιο σέρνουν στο χορό, τον κόκορα.
Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου «Ο Άργος» ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με μεγάλη μας θλίψη και οργή παρακολουθούμε συνανθρώπους μας να γλεντούν και να χαίρονται ένα ευτυχές γεγονός κακοποιώντας ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν υπάρχει ούτε λογική αλλά ούτε και συναίσθημα σε αυτό που βλέπουμε. Ο σεβασμός στην παράδοση απαιτεί σεβασμό σε κάθε έμψυχο πλάσμα. Τελεία και παύλα»

Για την ιστορία ένα ολόκληρο γήπεδο χρειάστηκε και δεν ήταν αρκετό να φιλοξενηθούν οι 3.000 και πλέον προσκεκλημένοι στο γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης, Κώστα Μαράβα. Ο νεαρός επιχειρηματίας, Στέφανος Μαράβας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαρία Καραγιώργου και ύστερα παρατέθηκε δεξίωση στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου, έδρα της ομάδας της οποίας είναι διοικητικός ηγέτης ο νεαρός! Το γήπεδο αποδείχθηκε μικρό, ωστόσο οι καλεσμένοι είχαν να το λένε για την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση.
Πηγή: trikalaola.gr , NewsIt.gr