Καθώς ο χρόνος σε λίγο θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις δημοτικές εκλογές όλο και πληθαίνουν τα ονόματα νέων προσώπων που θα ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση . Ανάμεσα σε αυτά και του Μάκη Σαμαρά ο οποίος όπως πληροφορείται η στήλη “ανεβάζει ρυθμούς”, ενώ καθόλου τυχαία δεν ήταν η παρουσία του την Τετάρτη, στην πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για την Αυτοδιοίκηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με θέμα «–Αλλάζουμε το Κράτος – Δυναμώνουμε την Αυτοδιοίκηση»
Χρόνια τώρα ο Μάκης ΣΑΜΑΡΑΣ βρίσκετε στις επάλξεις και στα πολιτικά δρώμενα του νομού με το δικό του τρόπο και από τη δική του σκοπιά δίνει μάχες για την πρόοδο και την καλυτέρευση του τόπου μας ίσως είναι καιρός να δοκιμαστεί  και στην αυτοδιοίκηση γιατί όχι?
Είναι αγωνιστής και καταρτισμένος σε όλα τα επίπεδα που θα του χρειαστεί για να ανταποκριθεί σε όποιο πόστο του δοθεί η ευκαιρία να μας εκπροσωπήσει στην αυτοδιοίκηση .Λειτουργεί πάντα χωρίς ιδιοτέλεια και έχει γνώμονα του την προσφορά και το γενικότερο καλό των συνανθρώπων του και του τόπου μας.
Υ.Γ. Μάκη καιρός είναι νομίζω να κάνεις το βήμα !! Με χρίσμα η χωρίς έτσι κι αλλιώς δεν κρύφτηκες ποτέ  σταθερή αξία ήσουνα και είσαι.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *