καρδια
Μία ανθρώπινη καρδιά, σε πλαστική σακούλα συντήρησης τροφίμων, η οποία βρέθηκε σε βενζινάδικο στο Οχάιο των ΗΠΑ, έχει προκαλέσει συναγερμό στο εγκληματολογικό της τοπικής αστυνομίας.
Η ανακάλυψη του μακάβριου αντικειμένου έγινε στην πόλη Νόρφολκ, στο Οχάιο και μάλιστα από το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου, το οποίο έτυχε να σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο. Οι νοσοκόμοι και οι γιατροί απολάμβαναν ένα πρόχειρο γεύμα, όταν διέκριναν την πλαστική σακούλα στο χωράφι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο πάρκινγκ.
Ήμασταν κατά 95% σίγουροι, από την αρχή, ότι ήταν ανθρώπινη καρδιά, δήλωσε ένας από τους γιατρούς που την εξέτασαν. «Όμως αποτελεί μεγάλο μυστήριο, καθώς δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκε», πρόσθεσε.
«Δεν έχουμε σώμα χωρίς καρδιά, οπότε δεν είναι δυνατόν να εντοπίσουμε σε ποιον ανήκει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα. Μία πιθανότητα είναι να προέρχεται από κάποιο ιατρικό εργαστήριο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
«Δεν θέλουμε να πάρει έκταση το θέμα. Η πιθανότητα να αφαιρεί κάποιος τις καρδιές ανθρώπων, δεν μπορεί να συνεισφέρει στην ηρεμία της τοπικής κοινωνίας», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Οχάιο..topontiki.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *