Λέγεται rage room (Δωμάτιο Θυμού) κι είναι μια μόδα που μας έρχεται από το εξωτερικό, εκεί όπου οι άνθρωποι δεν ντρέπονται να παραδεχτούν πως είναι θυμωμένοι, νευρικοί και οξύθυμοι.
Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πιττάκη 6 στου Ψυρρή, όπου οι πελάτες διασκεδάζουν και παράλληλα εκτονώνονται σπάζοντας ποτήρια, μπουκάλια, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και τηλεοράσεις.
Το μαγαζί, με τον εύγλωττο τίτλο “Λίμπα”, άνοιξε από δυο γυμναστές που έφεραν στα καθ’ ημάς μια ιδέα που είδαν σε ένα ταξίδι τους στη Λατινική Αμερική.
Για να μπορέσει κάποιος να “τα σπάσει” (κυριολεκτικά) θα πρέπει πρώτα φυσικά να εξοπλιστεί με τα απαραίτητα, δηλαδή τη συγκεκριμένη στολή, προστατευτικά γάντια, γυαλιά και κράνος ασφαλείας για να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς.



Υπάρχουν τέσσερα “πακέτα” σπασίματος, που ξεκινάνε από 5 και φτάνουν μέχρι 100 ευρώ: Το πιο οικονομικό πακέτο για να τα κάνετε λίμπα ακούει στο όνομα «Μπουκαλοκόλαση», περιλαμβάνει κυρίως μπουκάλια και κοστίζει 5 ευρώ. Κατόπιν υπάρχει η εκδοχή του «Ηλία Ρίχτο» που κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει 2 μπουκάλια, δύο κινητά τηλέφωνα, 2 κολωνάτα ποτήρια, 2 σφηνάκια και 2 πιάτα.
Στο τρίτο επίπεδο συναντάμε το «Ώπα» (10 μπουκάλια και 30 πιάτα στα 30 ευρώ) ενώ οι πιο… μερακλήδες θα διαλέξουν το πακέτο ονόματι «Χάος» όπου θα σπάσουν 80 μπουκάλια, 2 τηλεοράσεις, 5 κινητά, 10 κολωνάτα, 10 σφηνάκια και 10 πιάτα -ωστόσο, είναι κατά τι “τσουχτερό” οικονομικά, καθώς κοστίζει 100 ευρώ.
πηγη .thetoc.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *