Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ant1 σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» πριν λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, η επιθυμία τόσο του Αντώνη Κανάκη όσο και των συνεργατών του είναι να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό δυο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Ο Ant1 τονίζει πως στηρίζει τόσο την εκπομπή όσο και τους ανθρώπους της.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο “διάλειμμα” των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και VINYΛΙΟ θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».

Να σημειωθεί, πως το βράδυ της Τρίτης (15/12) ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, βγήκαν στον «αέρα» τον Ant1 ώστε να μιλήσουν για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την καταγγελία που τον βαραίνει ενώ στο «κλείσιμο» της εκπομπής αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό ευχόμενοι να έχουν όλες καλές γιορτές ανακοινώνοντας ουσιαστικά το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα.

Πηγή: newsbeast.gr

Από xiromeropress