Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Απίστευτα αντικείμενα μιας άλλης εποχής

Απίστευτα αντικείμενα μιας άλλης εποχής

ασιδερο
Συνεχώς βομβαρδιζόμαστε με νέα high-tech προϊόντα και συσκευές: κομψότερα και πιο ισχυρά κινητά τηλέφωνα, laptops και άλλα gadgets κυκλοφορούν πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο. Όμως, ακόμη και κάποιες από τις πιο «απλές» συσκευές που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, έχουν μακρά πορείας εξέλιξης όσον αφορά την τεχνολογία και τον σχεδιασμό.
Δείτε λοιπόν τους προγόνους ορισμένων κοινών οικιακών συσκευών. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι σε μερικές από αυτές, που δύσκολα θα φανταζόμασταν πόσο διαφορετικές ήταν κάποτε.
Η πρώτη αυτόματη μηχανή του γκαζόν το 1918 στον Βοτανικό Κήπο του Missouri. Η τροφοδοσία της γινόταν με βενζίνη και η ψύξη της με νερό
αμιχανι
Η πρώτη ηλεκτρική σκούπα δεν ήταν τόσο πρακτική όσο οι σημερινές, αφού η τροφοδοσία της ήταν χειροκίνητη και χρειάζονταν δυο άτομα για να την λειτουργήσουν.
αηλε
Οι άνθρωποι σιδέρωναν τα ρούχα τους πολύ πριν φτάσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε κάθε σπίτι. Τα πρώτα σίδερα των γιαγιάδων ή προγιαγιάδων μας ήταν γεμάτα με κάρβουνο.
ασιδερο
Αυτή η τηλεόραση του 1946 ήταν ένα από τα πρώτα μοντέλα μαζικής παραγωγής. Το μέγεθος της οθόνης της συγκρίνεται περισσότερο με ενός iPad παρά με τις σύγχρονες τηλεοράσεις.
ατηλεορασι
πηγη otherside.gr

0Shares