Απίστευτες σκηνές σε καφετέρια: Πολίτης σε αστυνομικούς – «Μην πιάνεις το όπλο θα σου ρίξω μπουνιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
128

Απίστευτες σκηνές σε καφετέρια: Πολίτης σε αστυνομικούς – «Μην πιάνεις το όπλο θα σου ρίξω μπουνιά» (ΒΙΝΤΕΟ)
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στις 23 Απριλίου έξω από καφετέρια η οποία ήταν ανοικτή και δεχόταν πελάτες παρά την ρητή απαγόρευση που έχει επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν έξω από εν λόγω κατάστημα και… υπενθύμισαν στους αρμοδίους ότι απαγoρεύεται να κάθονται πελάτες στα τραπέζια λόγω της καραντίνας.

Τότε ένας… ιδιαίτερα εύσωμος κύριος, ο οποίος δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν είναι ο ιδιοκτήτης ή αν έχει κάποια άλλη σχέση με την επιχείρηση, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους αστυνομικούς χρησιμοποιώντας μάλιστα και γνωστά κοσμιτικά επίθετα.

Χρήστης του διαδικτύου απαθανάτισε τις απίστευτες στιγμές και ανάρτησε το video στο youtube.

πηγη makeleio.gr

 

 

Η απάντηση του bodybuilder για το επεισόδιο με τους αστυνομικούς έξω από την καφετέρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δική του απάντηση δίνει ο bodybuilder Γιάννης Μάγκος για τον διαπληκτισμό που είχε με αστυνομικούς σε καφετέρια τις πρώτες ημέρες εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

«Ηταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν αντιλήφθηκα το σκοπό του ελέγχου των αστυνομικών και έγινε μία παρεξήγηση για την οποία ζήτησα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου», λέει ο ίδιος διευκρινίζοντας ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου, δεύτερη μέρα της καραντίνας.