Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Το προηγούμενο δίμηνο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών λειτουργούσε με γάντια βαφής μαλλιών

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Το προηγούμενο δίμηνο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών λειτουργούσε με γάντια βαφής μαλλιών

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Το προηγούμενο δίμηνο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών λειτουργούσε με γάντια βαφής μαλλιών
Η δήλωση του προέδρου των νοσοκομειακών ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλη άφησε άφωνους όλους καθώς ανέφερε πως το προηγούμενο δίμηνο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών λειτουργούσε με γάντια βαφής μαλλιών λόγω έλλειψης γαντιών λάτεξ.

Αυτό είχε καταγγείλει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης στις 4/10/2020 ερωτηθείς για την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ο κύριος Παπαμιχάλης τόνιζε ότι θα έπρεπε τότε να υπάρξει σχετική ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου Σερρών να βγει δημόσια να καταγγείλει την κατάσταση που υπάρχει σε ότι αφορά τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, θέτοντας μάλιστα και ορισμένα ερωτήματα.

Αυτή είναι η ΝΔ .Μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε κανάλια για να προωθεί το «έργο» της και αφήνει αβοήθητο το Νοσοκομείο Σερρών και τους γιατρούς του να δουλεύουν με γάντια βαφής.