Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπεσαν σε βόθρο μητέρα και γιος σε χωριό της Αχαίας!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπεσαν σε βόθρο μητέρα και γιος σε χωριό της Αχαίας!


Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει το περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν σήμερα Πυροσβεστική και Αστυνομία, στο χωριό Δημητρόπουλο Αιγιαλείας (πρώην Δήμου Συμπολιτείας).
Ένας 39χρονος άνδρας που εκτελούσε εργασίες στην αυλή του σπιτιού του, για άγνωστο λόγο παραπάτησε και έπεσε μέσα στο βόθρο, βάθους αρκετών μέτρων. Φώναξε βοήθεια, η 69χρονη μητέρα του έσπευσε να τον βοηθήσει αλλά από τις αναθυμιάσεις του βόθρου ζαλίστηκε και έπεσε και η ίδια μέσα, φωνάζοντας κι εκείνη για βοήθεια. Ευτυχώς τους άκουσαν γείτονες και ειδοποιήθηκαν έτσι έγκαιρα η Αστυνομία και η Πυροσβεστική που έτρεξαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, απεγκλωβίζοντας στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή μάνα και γιο, που από τις αναθυμιάσεις είχαν συμπτώματα λιποθυμίας.
Η αρκετά επικίνδυνη επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, οι άνθρωποι ευτυχώς σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μιας και παρουσίαζαν σπασμούς και χαμηλή πίεση λόγω έλλειψης οξυγόνου και οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
πηγη filodimos.gr/