Πολίτης-ασθενής επικοινώνησε με το agrinioreport.com και μας ανέφερε το παρακάτω περιστατικό που συνέβη στον ίδιο στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Ο πολίτης έκανε χειρουργείο στην μέση του στην πόλη της Πάτρας, όλα πήγαν κατ ευχήν και ο άνθρωπος πλέον βρισκόμενος στο στάδιο της ανάρρωσης εδώ και δύο εβδομάδες, είχε λάβει οδηγίες από τον θεράποντα ιατρό του μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να μεταβεί στο πλησιέστερο Νοσοκομείο στον τόπο κατοικίας του για να γίνει ένας τυπικός έλεγχος στην πληγή του χειρουργείου του.
Ο πολίτης δεν ήταν αναγκαίο να μεταβεί γι’ αυτό το θέμα στην Πάτρα μιας και γινόταν και στην πόλη του σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του και λόγω του ότι δεν επιτρέπεται να κάθεται σε σταθερό σημείο(καρέκλα -κάθισμα) για αρκετή ώρα.
Έτσι λοιπόν μαζί με οικείο του άτομο, μετέβη στο Γ.Ν. Αγρινίου όπου και πήγε στον αρμόδιο γιατρό, σύμφωνα με τις υποδείξεις που είχε, για τον έλεγχο του χειρουργείου του.
Ο γιατρός ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγο μετά που έφτασε ο χειρουργημένος πολίτης έξω από την πόρτα του.
Η απάντηση που έδωσε σύμφωνα με τον πολίτη ήταν: «Δεν έκανα εγώ το χειρουργείο δεν μπορώ να το αναλάβω.»
Επίσης του συστήθηκε να μεταβεί αύριο στο Νοσοκομείο που θα υπάρχει χειρουργός, αλλά ο ασθενής-πολίτης έχριζε έλεγχο από συγκεκριμένη ειδικότητα που την κατείχε ο εν λόγω γιατρός που δεν τον δέχθηκε.
Ο πολίτης σαστισμένος και φανερά εκνευρισμένος απευθύνθηκε στη προϊσταμένη δηλώνοντας την απογοήτευσή του για την στάση του γιατρού καθώς και για την ταλαιπωρία που υπέστη και στην συνέχεια αποχώρησε.
Έτσι ο πολίτης ενημέρωσε τον θεράποντα γιατρό του και θα μεταβεί σε εξωτερικό ιατρό τις επόμενες ώρες για τον έλεγχο της πληγής του χειρουργείου του.
Αυτό το οποίο ο ίδιος μας τόνισε ήταν πως, «αν για έναν τέτοιο απλό έλεγχο πληγής και όχι για κάποια διάγνωση μετά από εξέταση στην πορεία του χειρουργείου που έκανα, θα πρέπει να μεταβώ στην Πάτρα, τότε τι μπορεί να μου προσφέρει το Νοσοκομείο της περιοχής μου; Κρίμα να υπάρχει ταλαιπωρία και μη κατανόηση για κάποιον που είναι ασθενής και μάλιστα έχει υποστεί χειρουργική επέμβαση.»
/agrinioreport.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *