Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Αποκάλυψη για τον 23χρονο στρατιώτη: Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου

Αποκάλυψη για τον 23χρονο στρατιώτη: Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου


Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη, Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και τέσσερις ημέρες.
Τα ίχνη του χάθηκαν ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» και επέστρεφε από τη Χίο, όπου υπηρετούσε ως φαντάρος, στον Πειραιά. Έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς, με την αγωνία της οικογένειάς του να χτυπά «κόκκινο».
Ο πατέρας του 23χρονου μετέβη στο Λιμεναρχείο Πειραιά ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, εκεί φτάνουν δεκάδες καταγγελίες για το τι μπορεί να συνέβη με τον 23χρονο.
Ένα σενάριο θέλει το παιδί να είχε κρυφτεί μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο, νταλίκα ή λεωφορείο του «Νήσος Ρόδος» και έτσι να βγήκε από το πλοίο. Σε αυτό, θα απαντήσουν οι κάμερες από το γκαράζ του πλοίου, τις οποίες και εξετάζουν καρέ – καρέ οι Αρχές. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, καμία κάμερα δεν έχει καταγράψει το νεαρό να αποβιβάζεται πεζός από το πλοίο.
Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα, αλλά και στην κοπέλα του, το φόβο που ένιωθε.
«”Ή μου την έχουνε φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά”. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν». Αυτά ήταν τα λόγια που είχε πει στον πατέρα του.
Τα σενάρια πολλά: Έπεσε στη θάλασσα; Τον ρίξανε; Κρύβεται κάπου; Ποιος και γιατί ήθελε να κάνει κακό στον 23χρονο φαντάρο;
Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί πάνω στο πλοίο και κάνει έκκληση όποιος είδε κάτι να βοηθήσει.
cnn