Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας καθώς οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές κι αφού εξέτασαν προσεχτικά ολα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οδηγούνται στο συμπέρασμα οτι το έγκλημα διεπράχθη απο δυο άνδρες ενας εκ των οποίων ειναι αλλοδαπός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, οι δυο άνδρες ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο κατι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε παρα το γεγονός οτι τους ακολουθησε. Η άρνηση της ομως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.
Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνη την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της. Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν οτι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημειο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα απο τις Αρχές. Η μεταφορά του πτώματος υπαρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο protothema.gr, βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετάφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.
Οι έρευνες του Λιμενικού
Έτσι πλέον είναι απλά θέμα χρόνου η πλήρης εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.
Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.
Όπως έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.
Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.
«Κλειδί» το βίντεο
Κλειδί για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρόμολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια. Ηδη, έχουν προσαχθεί τρία άτομα- ο ένας εκ των οποίων είναι ο ιδιοκτήτης ενός λευκού βαν μέσα στο οποίο έχει καταγραφεί η άτυχη κοπέλα. Οι δύο προσαχθέντες είναι Έλληνες και ο τρίτος αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο από τους προσαχθέντες έχουν υποπέσει σε αντιφάσεις κατά την εξέτασή τους.
Όπως γράφει η Ροδιακή, η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.
Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.
Η μυστηριώδης μαρτυρία
Την ίδια στιγμή η μαρυρία ενός συμφοιτητή της 21χρονης προκαλεί ερωτήματα. Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.
Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.
Συγκλονίζουν οι γονείς της
Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται απο χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.
“Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…” είπε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Νωρίτερα, η μητέρα της περιέγραψε κι εκείνη με συγκλονιστικό τρόπο τις στιγμές που βιώνει από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της δολοφονήθηκε
«Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της», είπε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, κατά τη διάρκεια συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ.
Σε ερώτηση για το αν υποψιάζεται κάποιον για τη δολοφονία της κόρης της, η ίδια απάντησε: «Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».
Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελέτη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».
.aftodioikisi.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *