Για αρκετό καιρό δεν είχαμε εγώ ως Αυθεντικός Ανακτορίτης , αλλά και ο εταίρος Αυθεντικός Ξηρομερίτης (κατά ομολογία του ιδίου….. Παντελής Αποστολάκης) χρόνο για να ασχοληθούμε με το xiromerobest .

Χθες μετά από την τρομερή ανακάλυψη δύο αξιόλογων ντέντεκτιβ της περιοχής ,μας βγήκαμε στην επιφάνεια ( όπως τονίζει σε σχόλιο του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Παντελής ). Από χθές το μεσημέρι αυτό σκέφτομαι ….. πως θα ζήσω τώρα, που θα κρυφτώ …Βρήκαν τον Παντελή , θα εντοπίσουν και εμένα .

Μας τσάκωσαν όπως λέει και ο μικρός μου γιός …… Πραγματικά γελάω με την λάσπη που όπως λένει ρίξαμε . Δυστυχώς εμείς δεν φτιάχνουμε μεζονέτες και τριώροφες κατοικίες για να ασχολούμαστε με την λάσπη και το χρηματιστήριο του τσιμέντου. Ούτε είμαστε ……… δημόσιοι υπάλληλοι με έδρα………… .

Τα υπόλοιπα από αύριο και ελπίζω να κοιμάται ο Παντελής μετά την χθεσινή εντυπωσιακή και επιβλητική πολιτιστική βραδιά στην Κατούνα και να μην δει την ανάρτηση μου.

Όπως μου είπε ήθελε ο ίδιος να κάνει την επανεκκίνηση ,με τον καυστικό του λόγω ( ωχ ορθογραφικό λάθος . αχ και εγώ αγράμματος είμαι . Βρε παιδιά υπάρχει κάποιος δάσκαλος να μου μάθει ορθογραφία ή έστω ένας φιλόλογος ή άντε ένας μαθηματικός) που ενοχλεί .

Παντελή συγνώμη που μπήκα στον πειρασμό και έκανα εγώ την εκκίνηση. Αλλά με όπως θα διαπιστώσεις μικρή είναι και με ξέρεις …… ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ

ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
xiromerobest.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *