Η αποθήκη της φρίκης – Το τρέιλερ και το σχέδιο του δράστη για να εξαφανίσει τα θύματά του

Το ilialive.gr σήμερα αποκαλύπτει εικόνες από την αποθήκη της φρίκης, εκεί που ο δολοφόνος μετέφερε τις σορούς των θυμάτων με σκοπό να τα φορτώσει σε τρέιλερ και να τα “εξαφανίσει” στη συνέχεια, για να μη φανεί ως έγκλημα η απουσία της οικογένειας του Αρμάντο Κλότσι από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο δράστης μπήκε από την αποθήκη γκαράζ πίσω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια που φέρεται να του ανήκει και από εκεί μπήκε στο σπίτι της οικογένειας.

Ο δράστης σκότωσε με πιστόλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία ενώ βρίσκοταν στο κρεβάτι – σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Είναι πολύ πιθανό να τους εκτέλεσε ενώ κοιμόντουσαν και τα δύο μικρά παιδιά στην κούνια τους…

Κάτι που θα φανεί από τις λεπτομέρειες της ομολογίας του δράστη.

Στη συνέχεια φέρεται να έσυρε τις σορούς του πατέρα και της μητέρας στην αποθήκη για να τις τοποθετήσει πάνω στο τρέιλερ. Άλλωστε έτσι βρέθηκαν – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τα δύο πτώματα από τους αστυνομικούς, ενώ και η σορός του αγοριού 2,5 ετών δίπλα στο τρέιλερ.

Ο δράστης παράλληλα φαίνεται να καθάριζε το χώρο από ίχνη αίματος ή άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν τι είχε γίνει.

Το σχέδιό του να εξαφανίσει τα τέσσερα πτώματα δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει όταν ο 12χρονος γιος της οικογένειας έφτασε στην πόρτα και χτύπησε για να μπει μέσα συνοδευόμενος από φίλους του.

Τότε ο δράστης φαίνεται πως έφυγε πίσω από την αποθήκη βγαίνοντας στον παράδρομο που οδηγεί στο σπίτι του. Έτσι δεν κατάφερε να γίνει αντιληπτός από κανέναν και να διαφύγει από την περιοχή της Ανδραβίδας.

Σε αντίθετη περίπτωση φαίνεται πως θα τοποθετούσε τις τέσσερις σορούς στο τρέιλερ, θα καθάριζε το σπίτι και θα εξαφάνιζε την οικογένεια, με τρόπο τέτοιο ώστε να μην φαίνεται πως πρόκειται για έγκλημα…

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις που υπάρχουν και στους κύκλους της αστυνομίας και μένει να επιβεβαιωθούν από τον φερόμενο ως δράστη…

Δείτε video:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

andravida apothiki 2

andravida apothiki 3

ilialive.gr

Από xiromeropress