Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
Αρχική ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ Αυτοί είναι οι διάσημοι που έκλεισαν στους "Νομάδες" του ΑΝΤ1

Αυτοί είναι οι διάσημοι που έκλεισαν στους "Νομάδες" του ΑΝΤ1


Η περσινή σεζόν αποδείχτηκε κούρσα για έναν. Το Survivor έπαιξε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο και ήταν ο μεγάλος νικητής της χρονιάς. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Ο ΑΝΤ1 μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και φιλοδοξεί με τους «Νομάδες» να μαζέψει όλο το χαρτί απ’ το τραπέζι. Και αν κάποιοι στην αρχή ήταν διστακτικοί με το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1, θεωρώντας ότι με τη δυναμική που έχει το Survivor θα σαρώσει και την επόμενη σεζόν, σίγουρα θα το ξανασκεφτούν βλέποντας τα ονόματα που έχουν κλείσει στους «Νομάδες».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» στο υπερ-ριάλιτι του ΑΝΤ1, έχουν δηλώσει συμμετοχή 20.000 άτομα ενώ για τις δυο από τις τρεις ομάδες, αυτή των διασήμων και των γνωστών παικτών που έχουν πάρει μέρος σε παλιό reality οι σχεδόν σίγουροι είναι οι εξής 9:
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μιχάλης Ζαμπίδης, Άσπα Τσίνα, Γωγουλίνι, Διονύσης Αλέρτας, Πρόδρομος Καθηνιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τρύφων Σαμαράς και Έλενα Γαλύφα.
Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας σε ένα reality στο οποίο θα βρίσκονται η Σπυροπούλου, η Άσπα Τσίνα και η Γαλύφα η ίντριγκα και οι αψιμαχίες είναι εξασφαλισμένες (άρα και η τηλεθέαση).
Πώς θα απαντήσει το Survivor στην αντεπίθεση διαρκείας του ΑΝΤ1; Σίγουρα όχι με την Πάολα όπως γράφτηκε, αφού δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύρια να μπει η γνωστή τραγουδίστρια στο παιχνίδι.
Ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού περιμένει να ανοίξουν οι Νομάδες όλα τους τα χαρτιά και μετά θα αποφασίσει πώς θα απαντήσει το Survivor.
ΠΗΓΗ /menshouse.gr/

0Shares