Αυτοκτονία – σοκ με πιστόλι στο κέντρο της Αθήνας!

0
207

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1
Αλλοδαπός άνδρας τράβηξε το πιστόλι του το πρωί του Σαββάτου στις 11.30 π.μ. και αυτοκτόνησε στην πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας.
Άνδρας ηλικίας 25-30 ετών, πιθανόν αλλοδαπός, τράβηξε το πιστόλι του το πρωί του Σαββάτου στις 11.30 π.μ. και αυτοκτόνησε στην πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας. Στο μικροσκόπιο έχει μπει το κινητό του τηλέφωνο που βρέθηκε πάνω αλλά και οι μαρτυρίες τεσσάρων αυτοπτών μαρτύρων που δηλώνουν ότι ο νεαρός αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, σε έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ, ξαφνικά έβγαλε όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο δεξί χέρι έναν αστυνομικό, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Για την ώρα είναι άγνωστο αν τραυματίστηκε από τα πυρά, πάντως αμέσως μετά πήγε πίσω από ένα κτίριο στην πλατεία Θεάτρου και μπροστά στον κόσμο αυτοπυροβολήθηκε.
Η αστυνομία έχει σπεύσει στην περιοχή, όπως και ο ιατροδικαστής. Εντύπωση προκαλεί στις αρχές το γεγονός ότι το θύμα προσπάθησε να διαφύγει και για το λόγο αυτό θα ελεγχθεί για τυχόν ποινικό ή τρομοκρατικό παρελθόν.
Με την άφιξη του ιατροδικαστή αναμένεται να ληφθούν αποτυπώματα και να εξακριβωθεί εάν έχει επάνω του νομιμοποιητικά έγγραφα.Σημειώνεται ότι ο τραυματίας αστυνομικός χειρουργήθηκε στο 410 Στρατιωτικό νοσοκομείο και τον επισκέφθηκαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας και υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ.
%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b12
Δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη:
«Είχα επισημάνει εγκαίρως ότι η ανοχή απέναντι στην ανομία θα οδηγήσει σε τραγικά και ακραία περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στο γνωστό στην αστυνομία σημείο διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία της Βαρβακείου Αγοράς. Το εμπόριο ναρκωτικών, το παραεμπόριο καθώς και τα κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων, πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα και να μην αμαυρώνουν την εικόνα μιας ασφαλούς πόλης όπως είναι η Αθήνα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ»..thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here