Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Αυτό είναι το πιο ακριβό σουβλάκι – Πωλείται 17 ευρώ και γίνονται...

Αυτό είναι το πιο ακριβό σουβλάκι – Πωλείται 17 ευρώ και γίνονται ουρές για το δοκιμάσουν

Αυτό είναι το πιο ακριβό σουβλάκι – Πωλείται 17 ευρώ και γίνονται ουρές για το δοκιμάσουν
Το σουβλάκι όπως είναι γνωστό έχει οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο και μπορεί κανείς να το βρει στις περισσότερες χώρες. Το συγκεκριμένο πιτόγυρο όμως που σερβίρεται στην Αγγλία έχει μια μοναδικότητα! Πωλείται προς 17 ευρώ το ένα! Οι Έλληνες υπεύθυνοι του εστιατορίου το τόλμησαν και όπως λένε δικαιώθηκαν. Κέρδισαν το στοίχημα με τους πελάτες τους και πλέον δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Όλα αυτά την ώρα που οι τιμές στα σουβλάκια στην Ελλάδα βρίσκονται σε διαρκή άνοδο καθώς πλέον ένα τυλιχτό πωλείται πάνω από τα 3 ευρώ. Μπροστά στο πιτόγυρο της Αγγλίας όμως αυτά τα χρήματα δεν είναι τίποτα.

Δύο Ελληνες εστιάτορες στο Τσερτς Στρέτον, κοντά στο Μπέρμιγχαμ αποφάσισαν να εντάξουν στο μενού τους το πιο κλασικό ελληνικό «γρήγορο φαγητό» και παρά την τιμή του, βλέπουν τους πελάτες να το προτιμούν. Οπως ανάφεραν μιλώντας στον Alpha αποφάσισαν να εντάξουν στο αγγλικό μενού του μαγαζιού και το ελληνικό σουβλάκι.

Η τιμή του σε αναλογία είναι περίπου 17 ευρώ με όλο και περισσότερους πελάτες να θέλουν να το γευτούν. Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι δεν είναι το βασικό φαγητό του καταστήματος υπάρχουν ημέρες που θα πουλήσουν 150 με 200 πίτες, φτιαγμένες όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.
aftodioikisi.gr/

LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ