ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους αφού σήμερα, Δευτέρα, 27 Αυγούστου το απόγευμα ανακοινώθηκαν τελικά, τα αποτελέσματα των πανελληνίων και οι Bάσεις 2018 για τις πανελλήνιες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ειδική πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr. Οι βάσεις 2018 θα αναρτηθούν και στα Λύκεια όλης της χώρας.
Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι πληκτρολογώντας στην πλατφόρμα τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο) θα μπορούν να δουν την σχολή που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου https ://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια την Τρίτη 28-8-2018.
Δείτε εδώ τις βάσεις
Δείτε εδώ τις βάσεις ανα σχολή
To results.it.minedu.gov.gr άνοιξε και η ειδική εφαρμογή είναι σε λειτουργία και οι υποψήφιοι μπορούν να δουν σε ποια σχολή πέτυχαν.
ΒΑΣΕΙΣ 2018
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια.
Στις σχολικές μονάδες καταργείται από φέτος η ανάρτηση των ονομάτων των επιτυχόντων, όπως επίσης καταργήθηκε πρόσφατα και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων στα μαθήματα που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Οι Διευθυντές των Λυκείων, λόγω του νέου κανονισμού περί Προσωπικών Δεδομένων, θα αναρτήσουν στα σχολεία τους μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.
Εάν κάποιος υποψήφιος ξέχασε τον κωδικό του μπορεί να τον αναζητήσει από το Λύκειο του.
Σημειώνεται πως ειδικά στην περιφέρεια που δημοσιοποιούνταν τα ονόματα των επιτυχόντων στις τοπικές εφημερίδες, από φέτος καταργείται αυτή η παράδοση.
πηγη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *