Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την άτυχη Ελένη να φεύγει μαζί με τον 19χρονο Αλβανό χωρίς να υποψιάζεται ότι σε λίγες ώρες θα πέσει θύμα άγριας δολοφονίας
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει την αναχώρηση της 21χρονης φοιτήτριας μαζί με τον 19χρονο Αλβανό από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 26ης Νοεμβρίου έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Δημοκρατική.
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος φαίνεται ο 19χρονος Αλβανός να περιμένει την άτυχη Ελένη, η οποία μετά από μερικά λεπτά φεύγει μαζί του χωρίς να υποψιάζεται ότι σε λίγες ώρες θα δολοφονηθεί άγρια.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι δύτες το απόγευμα της Τετάρτης κατάφεραν να ενοπίσουν το σίδερο με το οποίο ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας χτύπησαν την νεαρή φοιτήτρια με εκείνη να τους εκλιπαρεί να την πάνε στο νοσοκομείο και τους δολοφόνους να αδιαφορούν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική το σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης μετά από όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.
Την ίδια στιγμή οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.
Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της 21χρονης στο Facebook.
πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *