Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Βγήκαν μαχαίρια στο κέντρο της Πάτρας για ένα παγωτό!

Βγήκαν μαχαίρια στο κέντρο της Πάτρας για ένα παγωτό!

παγωτο
Παραλίγο μαχαιρώματα στο κέντρο της Πάτρας για την γεύση μίας μπάλας…παγωτού.
Σύμφωνα με το tempo24.gr δύο υπάλληλοι καταστήματος παγωτών κατήγγειλαν ότι ένας 24χρονος μπήκε σε κατάστημα της Πλατείας Όλγας και ζήτησε να αγοράσει παγωτό με δύο μπάλες.
Οταν δεν του… άρεσε η γεύση της μιας μπάλας παγωτού και – όπως ισχυρίστηκαν οι καταγγέλλοντες – ο φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε εναντίον των υπαλλήλων με μαχαίρι που βρήκε στο κατάστημα.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε τα χρήματά του πίσω. Στη συνέχεια, με την απειλή του μαχαιριού τους ζήτησε και τις εισπράξεις χωρίς όμως να τις πάρει και εξαφανίστηκε, αφού πρώτα πέταξε στον έναν από τους δύο, που εργάζονται ως υπάλληλοι στο κατάστημα, ένα τασάκι τραυματίζοντάς τον.
Οι δύο καταγγέλλοντες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, εμφανίστηκαν την Τρίτη στην Ασφάλεια Πατρών και ανέφεραν το περιστατικό, και λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, απόπειρας ληστείας και πρόκλησης σωματικής βλάβης.
madata.gr

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ