%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%cf%83
Οι Μέγκαν Μαρξ και Τίφανι Σκάνλον, συναντήθηκαν στα γυρίσματα του σόου όταν ανταγωνίζονταν για να κερδίσουν την προσοχή του Ρίτσι Στράχαν, στην 4η σεζόν του Bachelor, που μεταδόθηκε στην Αυστραλία από το Ιούλιο μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Η στενή τους σχέση – όπως τεκμηριωνόταν από τις επαγγελματικές τους φωτογραφίες στο Instagram για γνωστή σειρά εσωρούχων, ήταν η πηγή για πολλές εικασίες. Την Δευτέρα όμως, η Μαρξ έγραψε στο λογαριασμό της για τα 30α γενέθλια της Σκάνλον πως η φιλία τους «ωρίμασε σε κάτι πιο τολμηρό».
«Γνώρισα την Τίφανι σε μια πολύ περίεργη κατάσταση. Λοιπόν… βγαίναμε ραντεβού με τον ίδιο άντρα. Και αυτό γυρίστηκε σε τηλεοπτική σειρά. Από εκείνο το πρώτο κοκτέιλ πάρτι, ήταν σαν οι ψυχές μας να συναντήθηκαν, σαν να γνωριζόμασταν πολύ καιρό πριν. Η φιλία μας ωρίμασε σε κάτι πιο τολμηρό. Χρόνια Πολλά Τίφανι. Σ’ αγαπώ». Με τη σειρά της η Σκάνλον, δήλωσε: «Η γνωριμία μου φέτος με την Μέγκαν ήταν σαν πεπρωμένο».
Καμία από τις δύο γυναίκες δεν ήταν λεσβία ή αμφιφυλόφιλη. Η Μαρξ, ιατρικός επισκέπτης από την Δυτική Αυστραλία, είπε ότι είχε υποβάλλει αίτηση για το Bachelor, μια Παρασκευή βράδυ όταν οι φίλοι της δεν μπορούσαν να βγουν μαζί της γιατί είχαν κανονίσει να περάσουν το βράδυ τους με τους συντρόφους τους.
Η Σκάνλον, γυμνάστρια από την Δυτική Αυστραλία, είπε ότι ήθελε να συμμετάσχει στο σόου γιατί «ένας καλός άνδρας είναι δυσεύρετος, τουλάχιστον για την ίδια. Αποκλείστηκε από την εκπομπή την δεύτερη εβδομάδα προβολής.
Πηγή: Guardian
usay.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *