Το τροχαίο ατύχημα στον πεζόδρομο Βότση έγινε αντικείμενο συζήτησης κατά της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου.

Ο Σταύρος Καμμένος ειδικότερα, έθεσε το ζήτημα της προστασίας των πεζών και των δραστηριοτήτων στους πεζοδρόμους από ασυνείδητους οδηγούς ή άλλες περιπτώσεις, όπως συνέβη χθες στον πεζόδρομο της Βότση, όπου σημειώθηκαν καταστροφές αλλά και ελαφρύς τραυματισμός πεζού από την «εισβολή» ανεξέλεγκτου από τον οδηγού του οχήματος.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, απάντησε ο αντιδήμαρχος Δ. Σκορδόπουλος. Είπε συγκεκριμένα πως μόνιμες μπάρες δεν μπορούν να τοποθετηθούν. Προβλέπονται όμως βυθιζόμενες μπάρες εκεί όπου θα γίνουν οι παρεμβάσεις για το Κέντρο Ανοικτού Εμπορίου, αλλά και στα τμήματα όπου επεκτάθηκαν πεζόδρομοι. Γίνονται ήδη μελέτες ώστε να τοποθετηθούν και εκεί βυθιζόμενες μπάρες, με χρήματα του δήμου.

Η απάντηση αυτή πάντως, προκάλεσε την αντίδραση του κ. Καψάλη, που επισήμανε πως υπάρχει πεζόδρομος απέναντι απο το παλιό νοσοκομείο που έχει μόνιμες μπάρες

Από xiromeropress